Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2011. Október 16. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Brad Pitt kilóra megveszi a budapesti lakókat

Brad Pitt kilóra megveszi a budapesti lakókat

Brad Pitt hazánkban készülő, egész estét kitöltő produkciójának forgatása miatt már idejekorán felhívta a helyi lakosok figyelmét.

A helyieknek ezzel látszólag semmi gondjuk nem volt, azonban a világsztár gondolt arra is, ha lenne: az egyik internetes hírportál értesülései szerint a hollywoodi stáb egy-egy 30 ezer forintos vásárlási utalvánnyal kárpótolja a lakók komfortérzetét. Az érintettek a szelvény átvételekor kötelesek aláírni egy szerződést, amelyben vállalják, hogy nem készítenek sem hang-, sem képfelvételt a készülő World War Z hazánkban forgatott jeleneteiről, valamint nem fognak panasszal élni az esti hangzavar miatt.

A filmforgatás korábban lefoglalt fegyvereit a mai napig vizsgálják, és folyik az ügyben érintett személyek kihallgatása, ám ezek között nem szerepel Brad Pitt.

- Jelenleg nincs olyan adat, amely indokolttá tenné Brad Pitt kihallgatását a lefoglalt fegyverekkel kapcsolatban - nyilatkozta az Új Ásznak Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.

2022. Október 21. 15:02, péntek | Bulvár

Kevin Spacey-t felmentették a szexuális zaklatás vádja alól New Yorkban

Kevin Spacey amerikai színészt felmentette a szexuális zaklatás vádja alól egy New York-i bíróság - számolt be róla a BBC hírportálja pénteken.