Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Szeptember 29. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Britney látványos show-val érkezik Budapestre

Britney látványos show-val érkezik Budapestre

Már csak egyet kell aludniuk Britney rajongóinak, hiszen az egykori tinisztár szeptember 30-án, a Budapest Sportarénában teljesíti a zenéjén felnőtt popgeneráció régi koncertálmát.

A show-t az eddigi kritikák Britney legjobb és leglátványosabb előadásaként emlegetik, a Femme Fatale turné joggal pályázhat az év szakmai díjaira, mind a technikai, mind a látvány kategóriákban.

A több szintes színpad adja a koncert alapját, amelyen a díszletek szinte számról-számra változnak. Az összesen 500 négyzetméternyi színpad emellett több hidraulikai, és más technikai gépeket is rejt. A show-ban lézert, füstgépet, konfetti-ágyút és stroboszkópos effektet használnak. A stroboszkóp használatára a bejáratnál és a koncert előtt is figyelmeztetik a közönséget.

A felszerelést 30 kamion, 6 teherautó és 8 busz szállítja városról városra, a felépítéséhez két nap kell, 6 targonca és közel 100 helyi technikus segítsége.

A show alatt Britney mellett 10 férfi és 6 női táncos lép színpadra, tucatnyi alkalommal váltva a ruhákat, és egy óriási színes, pörgős bulit adva.

Az I Wanna Go című dalban Britney-vel színpadon táncoló rajongók már délutántól együtt próbálnak az Arénában, a magyar fanok körében is óriási sikert aratott a lehetőség, minden játéknál égtek a vonalak a próbálkozók rohamától.

Az énekesnő egyébként szerdán érkezett fővárosunkba, ugyanis nálunk tölti vakációját. Az útra gyermekei, és (munkában, valamint magánéletben egyaránt) párja is elkísérte. A rajongók az egyik belvárosi szálloda előtt ácsorognak, hogy ha csak egyetlen pillanatra is, de láthassák kedvencüket. Britney tegnap a belvárosban vásárolt, az egyik nívós üzletben egy lila garbót választott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.