Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2011. November 25. 14:45, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Britney Spears nem vár tovább az esküvővel

Britney Spears nem vár tovább az esküvővel

Az énekesnő látványosan lefogyott az utóbbi hetekben, ismerősök szerint azért, mert az esküvőjére készül.

A brazil tengerparton készült képeket elnézve Britney Spears jó néhány kilót leadott az elmúlt hetekben. "Nem akar a párja mellett elhanyagoltnak tűnni" - magyarázza a sztár unokatestvére. Szó, ami szó, Jason Trawick valóban szépen kigyúrta magát, rá sem ismerni arra az egykor pocakos fickóra, amilyen még néhány éve volt, amikor Britneyvel randevúzni kezdtek. "Már minden készen áll az esküvőre - fecsegett tovább az énekesnő rokona. - Ezért is döntöttek úgy, hogy Britney Circus turnéjának december 10-i koncertje után Puerto Ricóban egybekelnek."
Britney harmadik esküvője a tervek szerint családias hangulatú lesz, az édesapja vezeti majd oltár elé, két kisfia pedig a gyűrűkért lesz felelős.

Címkék: Britney Spears

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.