Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Június 22. 18:28, csütörtök | Belföld
Forrás: infovarosok

Budapestre érkezik az élő Elvis show és Priscilla Presley - VIDEÓVAL

Budapestre érkezik az élő Elvis show és Priscilla Presley - VIDEÓVAL

Jövőre Budapestre látogat a világ talán legkülönlegesebb zenei produkciója.

A The Wonder of You. 2018. június 6-án a magyar közönségnek is lehetősége lesz arra, hogy élő koncertélményként élvezze a földkerekség egyik legnagyobb hatású szólóénekesének előadását. A Rock and Roll királya, Elvis hangját egy teljes szimfonikus zenekar kíséri majd, és a koncerten megjelenik a világsztár özvegye, Priscilla Presley is.

Elvis Presley a világ legsikeresebb szólóénekese, valódi ikon, aki egymilliárd albumot adott el, így méltán nevezik a Rock and Roll királyának. Dalai egy különleges koncert keretein belül, eredeti formájukban elevenednek meg, és mindezt a hazai közönség is élvezheti, jövőre ugyanis Magyarországra látogat a The Wonder of You produkció.

Hazánkba érkezik Elvis özvegye is, a Dallas és a Csupasz pisztoly sorozatok sztárja, Priscilla Presley. Az Elvis Presley Enterprises társ-alapítója és egyben a show executive producere így nyilatkozott. „Nagyon boldog vagyok, hogy életre kelthetjük Elvis dalait a színpadon. Tudom, hogy felejthetetlen élmény lesz azoknak, akik soha nem látták őt élőben, de azoknak is, akik igen" - mondta a színésznő, producer, író és üzletasszony.

Priscilla Presley a jövőre Budapestre érkező show színpadra állításában is részt vett, sőt, maga is megjelenik majd a koncerten, és eddig nem hallott titkokat árul el közös életükről, továbbá arról, hogyan születtek meg a király legismertebb dalai.
A show részeként a közönség egy hatalmas kivetítőn élvezheti az eredeti videó- és hangfelvételeket Elvisről, a király csodálatos hangját és a legnagyobb slágereit, amelyek a legkülönbözőbb műfajokban - gospel, country, ballada - szólalnak meg élőben, egy teljes szimfonikus zenekar kíséretében.

Tények és adatok Elvis Presleyről

• Elvis nevéhez 150 album és kislemez köthető, több mint 700 dalt vett fel az élete során
• 14 alkalommal jelölték Grammy-díjra, hármat meg is kapott, valamint odaítélték neki a Grammy életműdíját is
• Elvis és Priscilla 1959-ben találkoztak Németországban, amikor az énekes az amerikai hadseregben szolgált
• Elvis 636 teltházas koncertet adott Las Vegasban
• Soha nem lépett fel élőben Európában

Elvis on Tour - 6. 6. 2018. – Budapest

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.