Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Január 30. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: HÉTFŐ KC

Cél: a Rábaköz meghatározó csapatává válni

Cél: a Rábaköz meghatározó csapatává válni

2009-től szerveződő csapatunk egyesületi formában kíván a továbbiakban tevékenykedni. Kezdetben csak a gyerekek felzárkóztatását tűztük ki célul, hisz korcsoportukban bizony komoly lemaradással kellett találkoznunk. Közel már az idő, mikor is a Rábaköz legmeghatározóbb egységeként tekinthetünk rájuk! Igen egység! Ez nem csupán egy csapat, nem csupán kitartó, munkaalázattól vezérelt jó kedélyű játékosok gyülekezete. Ezekre a gyerekekre még az egység szó is kicsinylő meghatározás. Valójában, közös lélek egy nagy szívben! Ahogy a szlogenünk is mondja: „Egy mindenkiért, mindenki egyért – HétFő!”.


Audi ETO Bajnokság

A bajnokság alapszakasza lezárult számunkra, az első fordulótól februárig, végig vezetve a tabellát. A megszerzett 1. hely viszont még csak ideiglenes, hiszen Nádasd csapata még képes veszélyeztetni elsőségünket. Az alapszakasz legrosszabb forgatókönyve szerinti 2. helyet azonban senki nem veszélyeztetheti. A rájátszást jelentő első négy hely megszerzésésére Nádasd és a HétFő KC egységein kívül a Talent, a Haladás és Ikervár csapatának van még reális esélye. Az álmaink kapuját sikerült tágasra nyitni. Kérdés, sérültjeink a döntő csatákra, felépülésükön túl, elérik e a bevethető edzettségi fokot. Bárhogy is lesz, aki pályára lép, annak kell bebizonyítania, hogy a döntőben a helyünk!
Utolsó mozzanatok a rájátszás eléréséhez: 2012. január 21-én kettő meccs várt ránk a győri Bercsényi iskola csarnokában. Az első könnyebbre sikeredett, mint vártuk. Veszprém Padányi csapata ellen tetszetős, magabiztos játékkal, sok gólt elérve sikerült abszolválnunk a találkozót. Sok izgulni valónk ezen a mérkőzésen nem volt, ennek ellenére a kispadon újabb segítőnk akadt az Audi ETO KC világklasszis játékosa, Hornyák Ági személyében. Végig buzdította csapatunkat, elismerően szólva a gyerekek játékáról és az edzők elvégzett munkájáról. A példaképnek megfelelve teljesített a csapat, a közös fényképre tekintve, (lásd lenn)Ági szavait megfogadva, tesszük a dolgunkat tovább.
A második mérkőzés nehezebb falat volt, ismertük az ellenfelet, a nyári edzőmérkőzéseken is megizzasztottak minket. Következett az SK Talent Dunaszerdahely szimpatikus csapata.
A gyanúnk, mely szerint nagyon komolyan kell venni őket, beigazolódott, hiszen a dobogóért küzdenek ők is. Rendkívül gyors játékosokból álló csapat, nem ismernek elveszett labdát, és rengeteget fejlődtek egy év alatt. Végig szoros volt az eredmény, bár az elején kicsit megléptek, de a szívünk vitt előre, és egy gólra felzárkóztunk a félidőben. Fantasztikus szurkolásnak köszönhetően zúgott a csarnok! A második játékrészben mi léptünk meg, a vége előtt három góllal is vezettünk, de akkor kicsit megremegtek a kezek, a vége döntetlen. Fantasztikus eredmény ez is, főleg azért mert Sára, Rebeka, Orsi sérült, Kata, Jázmin sem egészséges és a többiek is kisebb-nagyobb bajokkal küzdenek. A cél félig teljesítve, egészséges önbizalommal felvértezve várjuk február 25-ét, amikor a rájátszásban a döntőbe jutásért léphetünk pályára. Az eddig elvégzett munka és a hátralévő alig egy hónapnyi felkészülés, az egység, a szorgalom, a hit végre meghozhatja eredményét, csillogó érem képében! Ez csak rajtunk múlik, tehát hajrá HétFő és a szokásos: Szép volt csajok!

Király Norbert
HétFő KC elnök

További részletek a klub honlapján.

Címkék: csorna, kézilabda, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei