Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Február 04. 08:07, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Csézy nem tud szabadulni volt párja emlékétől

Csézy nem tud szabadulni volt párja emlékétől

Először lépett színpadra volt szerelme halála után Csézy.

Az énekesnő a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén elárulta: nem tud szabadulni egykori párja emlékétől, s ő maga sem tudja, hogyan élte túl a tragédiát.

Üres stúdióban, vagyis közönség nélkül beszélgetett Hajdú Péterrel Csézy, aki a Frizbi felvételén lépett először színpadra egykori szerelme halála óta. Az énekesnő volt szerelme komoly anyagi problémákkal küzdött, s emellett egyesek szerint Csézy elköltözése is szerepet játszott öngyilkosságában.

Az énekesnő elmondta: soha nem fog szabadulni Laci emlékétől, akivel együtt indították el karrierjét, így bármilyen fellépésről is legyen szó, a férfi mindig eszébe fog jutni.
- Nem vagyok túl rajta. Ez nem olyan, hogy az ember elveszíti a nagymamáját, vagy a nagyapját, akit nagyon szeret. Ez egy olyan hirtelen és tragikus kilépés az életből, amit nehéz feldolgozni. Sokáig hibáztattam magam, de inkább kérdéseket teszek fel: mit lehetett volna tenni? Mit lehetett volna másképp csinálni? Úgy érzem, hogy mindent megtettem érte... - mondta Csézy, aki a mai napig nem tudja elfogadni, hogy egykori párja eldobta életét.

Az énekesnő szerint Lacinak küzdenie kellett volna, hiszen korábban neki is ő adott erőt és hitet, ezért nem akarta elhinni, hogy feladta.

- Ha az első három hétre visszagondolok, akkor nem tudom, hogy hogy éltem túl. Hogy adhatta fel? Nem hittem el - emlékezett vissza a tragédia napjára Csézy.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára