Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Augusztus 05. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: facebook

Csorna képekben 3 lelkes amatőr fotós szemével

Csorna képekben 3 lelkes amatőr fotós szemével

Új közösség a facebook-on.

Akik ismeri vagy használják a közösségi oldalakat, azok már talán megtapasztalták, hogy mennyi haszontalan, értelmetlen "információ" kerül elénk a különféle posztokban. A facebook-ról már sok szakértő állítja, hogy függővé tesz, rengeteg idő folyik ki a kezünkből (az életünkből) a bejegyzések közt böngészve. Az egyik kedvenc helyzet az, mikor valaki a szobában szörfölget, miközben odakinn szakad az eső, vagy hóvihar tombol, és sorban olvassa a bejegyzéseket, miszerint: szakad az eső, hóvihar van.

Mégsem állíthatjuk, hogy a közösségi oldalak káros dolgok volnának. Mindent megfelelő módon és megfelelő mértékben kell használni, és akkor hasznos, vagy akár kellemes élményekben lehet részünk. Olyan ez, mint az alkoholfogyasztás, alkalomszerűen és mértékkel jókedvre hangol, de a függés már betegség.

Mindez onnan jutott eszembe, hogy a facebook-on a napokban új csoportra bukkantam. Csorna képekben néven 3 csornai amatőr fotós egy saját facebook oldalt hozott létre, amin Csornáról készített képeiket teszik közzé.

Mi, akik nap mint nap közlekedünk ebben a városban, észre sem vesszük azokat a részleteket, helyzeteket, érdekességeket, amiket egy jó fotós nem csak hogy meglát, hanem egyedi látásmóddal, hitelesen, izgalmasan meg is tud örökíteni. Kívánunk az oldal létrehozóinak további sok sikert, szép, érdekes, egyedi fotókat, amiket aztán az oldalon folyamatosan látni is szeretnénk. Így válik egy jókívánság önző érdekké.

Javaslom, minél többen csatlakozzanak az új oldalhoz, nézzék, fedezzék fel újra a városukat!

Címkék: csorna, Facebook, fotó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás

2024. Április 30. 13:00, kedd | Helyi

Előzmény nélkül szúrta hátba iskolatársát a hatodikos lány

Emberölés kísérlete miatt indult eljárás. Videóval.

2024. Április 30. 09:00, kedd | Helyi

A megyében az elmúlt héten 54 eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A 17. héten történt.