Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2012. Március 07. 19:40, szerda | PR
Forrás: saját forrás

Csornai torta Olaszországba

Csornai torta Olaszországba

0039-es számmal kezdődő telefonról érkezett hívás Kugler László telefonjára két hete. A vonal túlsó végén lévő ügyfél tortát rendelt Olaszországból.
- Azt a tortát szeretné – mondta a telefonáló – amelyik a 3-as képen van. Kugler úr visszakérdezett: hol látja a képet, hol a harmadik, az iwiw profilon?
- Nem – jött a válasz – az infoRábaköz.hu Cégregiszter menüjében látja a Kugler Cukrászda oldalát, onnan szeretné megrendelni a 3. képen lévő torta felső részét.
A megrendelést teljes természetességgel vette fel a cukrászda két tortára, a megbeszélt időpontban megérkeztek a csornai rokonok és mintegy 6 órás út után leszállították a megrendelőhöz Olaszországba.
Ha most azt hiszi a kedves olvasó, hogy ez egy mese, akkor nagyon téved. Sőt! A történetnek nincs vége. Az első „szállítás” után egy újabb megrendelés érkezett az ügyféltől, amit szintén Olaszországba visznek majd egy későbbi időpontban.
A Kugler Cukrászda mini-weboldalát idén február 11-én töltöttük fel az infoRábaköz.hu oldalra és vele párhuzamosan a rabakozicegregiszter.hu oldalra. 10 nap sem telt el, amikor befutott a megrendelés Olaszországból.
Hol a titok?
Kugler László és munkatársai remek szakemberek, a cukrászdában kiváló minőségű sütemények, torták és egyéb nyalánkságok készülnek ez tény, de ami a hírt Olaszországig vitte, az az infoRábaköz.hu Cégregiszter oldala.
Köszönjük Kugler Lászlónak, hogy regisztrált Cégregiszterünkbe és köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a történetet.
Ügyfeleink öröme és sikere a mi örömünk és sikerünk is!

A Kugler Cukrászda nyert az olasz cukrászdákkal szemben és ez nem „piskóta”(hogy a témánál maradjunk)!Az internet olyan ügyfeleket hozhat vállalkozásának, akikre eddig nem is gondolt és eszköze sem volt arra, hogy elérje őket. Ha cégét, cége adatait jó helyen, megfelelő környezetben helyezi el, akkor a siker jön magától. A Cégregiszter a térség virtuális katalógusa, itt biztosan megtalálják Önt!
Mire vár még?
A vevői már rég az internetet böngészik,… engedje be őket, tárja ki üzlete ajtaját a Cégregiszteren keresztül!

Címkék: csorna, Kugler

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 16:58, péntek | PR

K&H: kilőtt a kakaós csiga és a hamburger ára

21 százalékos éves árváltozást mutat a gyerekinflációs kosár

2023. Január 31. 15:55, kedd | PR

Új év, új kezdet, új munkahely? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak a munkahely váltás előtt!

Sokan kötik valamilyen dátumhoz, születésnaphoz vagy egy új esztendő kezdetéhez az életüket tudatosan érintő változásokat.

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát

2023. Január 26. 18:37, csütörtök | PR

Díjat nyert a VALMAR #challenge

Tavaly ősszel látott napvilágot a #stabiloszinesszavak kihívás a TikTokon, amellyel kéz a kézben megszületett a VALMAR egyik legújabb dala.