Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2014. Március 05. 11:46, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont Média PR

Dér Heni: „Boldogabb vagyok, mit valaha!”

Dér Heni: „Boldogabb vagyok, mit valaha!”

Dér Heni boldogabb, mint valaha. Bár nem jutott tovább az Eurovíziós dalválogató középdöntőjéből, de „Ég veled” című dala óriási sikernek örvendve listavezető és májusban jelenik meg első önálló nagylemeze.

A csinos énekesnő nem csak a karrierjében, hanem a magánéletében is kiegyensúlyozott és boldog. Párjával, a volt NB1-es focistával, Vincze Gáborral immár két éve alkotnak egy párt, amit a Valentin nappal egybekötve ünnepeltek meg Siklóson.

Két éve egy televíziós műsor felvételén ismerkedtem meg Gáborral, aki bátyja, Ottó helyett ugrott be az egyik csapat élére a gyermekvetélkedőbe. Én a másik csapat kapitánya voltam – emlékszik Heni – habár akkor Gáborék győztek, utána ő volt az, aki kitartóan küzdött értem, míg végül én is beleszerettem – mosolyog.

Gábor kislányával, Lizivel Heni nagyon hamar összebarátkozott és nagyon jó barátnők lettek. Sokszor járnak együtt pihenni, kirándulni. Most viszont a 10 éves kislány nélkül utaztak el Heniék a Hotel Castelloba, ahol igyekeztek egy kicsit elbújni a külvilágtól és relaxálni, pihenni.

Dér Heni: „Boldogabb vagyok, mit valaha!”

Úgy gondoltuk, hogy ezt a két alkalmat összekapcsoljuk - veszi át a szót Gábor – és az már kellő ok az ünneplésre. Sokszor van, hogy az ünnepeinket nem tudjuk a napján tartani, mert Heni annyira elfoglalt a stúdiómunkák és a fellépések miatt. Most is úgy tudtunk egy kicsit elvonulni a világtól, hogy Heni hét elején a pécsi és a környékbeli rádiókat járta végig, és így össze tudtuk kötni a kellemeset a hasznossal– nevet.

A Valentin nap, a két éves évforduló mellett A Dal fáradalmait is sikerült a gyönyörű énekesnőnek kipihennie. Olyannyira nyugodtan teltek a siklósi napok, hogy Heni még azt is elfelejtette, hogy az orosz szaunában több mint 15 percet töltött.

Dér Heni: „Boldogabb vagyok, mit valaha!”

Imádom a szauna szeánszokat. Az illatok elragadtak. A szauna mester is fantasztikus volt – mondja Heni – aki a siklósi fürdőben próbálta ki először az orosz szaunát, amit hagyományos módon fával fűtöttek fel – érdekes, és biztos, hogy a fatüzelés miatt nem éreztem, hogy már mennyi időt töltöttünk benn. Büszke voltam magunkra, hogy ilyen kemények vagyunk”- kacsint.

Dér Heni: „Boldogabb vagyok, mit valaha!”

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.