Városlista
2023. március 31, péntek - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2012. Március 20. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Édességen és üdítőn élnek Angelina Jolie gyerekei

Édességen és üdítőn élnek Angelina Jolie gyerekei

Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei rettenetesen el vannak kényeztetve. A sztárok semmire nem mondanak nekik nemet, és még az étrendjükre sem figyelnek oda.

Angelina Jolie-t és Brad Pittet nemcsak álompárnak, hanem mintaszülőknek is szokták tartani, akiknek mindennél többet jelent hat gyermekük és a velük töltött idő. A két sztár barátai azonban egyre inkább úgy látják, hogy a család élete egyáltalán nem irigylésre méltó, ugyanis a gyerekek túlságosan el vannak kényeztetve, és emiatt nem lehet bírni velük.

Az ismerősök szerint Jolie és Pitt is annyira el akarja halmozni a kicsiket, hogy képtelenek nekik nemet mondani, ami főleg a táplálkozásukon látszik meg. "Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen gazdag családban királyi ételek kerülnek az asztalra. Brad és Angelina viszont annyira igyekeznek a srácok kedvében járni, hogy még az édességevésben sem parancsolnak nekik megálljt - mondta el egy bennfentes. - Így mind édességfüggők lettek: tömik magukba a cukrokat, sütiket, és állandóan üdítőt isznak."

Azt egyébként nemrég maga Brad Pitt is is elismerte, hogy ha a gyerekek reggel nem akarnak kikelni az ágyból, kólát itatnak velük. "Megesik, hogy azzal sürgetjük őket: 'Gyerünk, ki az ágyból, itt a kólád. Idd meg az egészet' - árulta el. - Így a legkönnyebb felébreszteni őket." Ennek ellenére a színész néha azért megpróbál egészségesen főzni, de a próbálkozásai általában sikertelenek, és ebben Jolie-nak is van szerepe. "Brad szokott zöldségételeket és salátákat készíteni, de erre mindenki csak húzza a száját, még Angie is - mondta az ismerős. - Bármilyen kivételes is a helyzetük, ugyanazokkal a problémákkal kell nekik is szembenézni, mint a többi túlhajszolt szülőnek."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 30. 12:01, csütörtök | Bulvár

Kutyája vezette a gazdájához a mentőket

Dorka több száz méteren keresztül vezette a mentőautót, a magatehetetlenül fekvő gazdájához.

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.