Városlista
2019. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2011. Október 05. 07:41, szerda | Belföld
Forrás: OrintPress

Dobbanthat az Apple?

Dobbanthat az Apple?

Az Apple tegnapi prezentációján fény derült az új, ötödik generációs iPhone fontos részleteire, mely a pletykák szerint számos újítást tartalmaz: fejlesztett hangvezérlés, gyorsabb processzor és jobb minőségű kamera.

A prezentáció volt a vállalat első komolyabb debütálása azóta, hogy Steve Jobs vezérigazgató és társalapító lemondott egészségügyi okok miatt, ami komoly veszteséget jelentett a menedzsmentnek.

Az új iPhone ismét versenyelőnyhöz juttathatja az Apple-t a RIM, a NOKIA, a HTC és egyéb szektortársakkal szemben. A régóta várt készülék, melynek késése kissé nyomás alá helyezte a vállalatot tovább erősítheti azt a tendenciát, hogy az árbevételnek (második negyedéves) több mint a fele az iPhone értékesítésekből származik. Amennyiben kedvező lesz a termék megítélése, úgy ismét északnak vehetik az Apple részvények az irányt az Equilor elemzői szerint.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 07:12, vasárnap | Belföld

Öt pár kötött házasságot a szentendrei skanzenben

Az év első felében a házasságkötések száma közel 8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, Magyarországon a házasságkötés a reneszánszát éli

2019. Szeptember 15. 05:01, vasárnap | Belföld

Összehangolt közúti ellenőrzés kezdődik hétfőn

Összehangolt közúti ellenőrzés kezdődik hétfőn egész Magyarországon - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

2019. Szeptember 15. 05:00, vasárnap | Belföld

Ötven megállót és vasútállomást újít fel a MÁV

Összesen 700 megállója és vasúti állomása van a MÁV-nak országszerte. Ezek közül ötvenet újítanak fel 2023-ig - mondta Loppert Dániel, a MÁV kommunikációs igazgatója szombaton az M1-en.

2019. Szeptember 14. 15:01, szombat | Belföld

Magyarországon tartják a guppi díszhalak Európa-bajnokságát

Magyarországon tartják a guppi díszhal tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását október 3-6. között, a Pilisben megrendezendő nemzetközi versenyre szeptember 22-éig még lehet jelentkezni