Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2011. Október 05. 07:41, szerda | Belföld
Forrás: OrintPress

Dobbanthat az Apple?

Dobbanthat az Apple?

Az Apple tegnapi prezentációján fény derült az új, ötödik generációs iPhone fontos részleteire, mely a pletykák szerint számos újítást tartalmaz: fejlesztett hangvezérlés, gyorsabb processzor és jobb minőségű kamera.

A prezentáció volt a vállalat első komolyabb debütálása azóta, hogy Steve Jobs vezérigazgató és társalapító lemondott egészségügyi okok miatt, ami komoly veszteséget jelentett a menedzsmentnek.

Az új iPhone ismét versenyelőnyhöz juttathatja az Apple-t a RIM, a NOKIA, a HTC és egyéb szektortársakkal szemben. A régóta várt készülék, melynek késése kissé nyomás alá helyezte a vállalatot tovább erősítheti azt a tendenciát, hogy az árbevételnek (második negyedéves) több mint a fele az iPhone értékesítésekből származik. Amennyiben kedvező lesz a termék megítélése, úgy ismét északnak vehetik az Apple részvények az irányt az Equilor elemzői szerint.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 11:01, hétfő | Belföld

Két év múlva jöhet először gáz a Török Áramlaton keresztül Magyarországra

Először 2021 végén, 2022 elején jöhet gáz a Török Áramlat nevű gázvezetéken keresztül Magyarországra

2020. Január 27. 08:44, hétfő | Belföld

Több mint száz határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

124 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2020. Január 27. 05:03, hétfő | Belföld

Melegszik az idő a héten

Melegszik az idő a héten, a hétvégén helyenként 10 foknál is melegebb lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

2020. Január 27. 05:00, hétfő | Belföld

Sikerült a Szőke Tisza gőzös kiemelése Szegeden

Sikerült a Szőke Tisza gőzös kiemelése Szegeden, a hajó csütörtök reggeltől vasárnap délutánig partra vontatása során Magyarországon még korábban nem használt technikai megoldásokat alkalmaztak.