Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2012. Május 14. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Döbbenetesen meghízott az énekesnő

Döbbenetesen meghízott az énekesnő

Tolvai Reni már csak árnyéka egy évvel ezelőtti önmagának. Az énekesnő visszahízta kínkeservesen leadott kilóit.

Talán mindenki emlékszik még arra, amikor Tolvai Reni büszkén mutatta meg sudár alakját első videoklipje forgatásán. Persze az énekesnő akkor sem rejtette véka alá, hogy karcsúságáért komoly áldozatokat hozott. Áttért az egészséges életmódra, és szinte csak fehér húst és salátát fogyasztott. Nem is beszélve a testmozgásról, amelynek egyenesen szerelmesévé vált az énekesnő. Ám minden csoda három napig tart - szokták mondani, s ez igaz Tolvai Reni esetében is, igaz, ő egy éven át képes volt tartani a súlyát.

A Bors a napokban kapta lencsevégre az énekesnőt, akin jól láthatóan több kilónyi felesleg van. Az egykori megasztáros nem kívánta kommentálni a súlygyarapodással kapcsolatos híreszteléseket, ahogy kedvese, Kállay-Saunders András sem szólalt meg eddig az ügyben. Persze az is elképzelhető, hogy Reni - akit korábban Friderikusz Sándor is megszólt teltsége miatt - egyszerűen megelégelte a folyamatos diétát. Ahogy az is elképzelhető, hogy az énekesnő előbb vagy utóbb ismét formába hozza majd magát.

"Manapság kezd újra divatba jönni a nőies, telt alak" - állítják a szakértők. Külföldön is sok a jó a példa. Adele, brit énekesnő hosszú ideig fittyet hányt súlyára, és fantasztikus sikereket ért el. Persze, amikor Karl Lagerfeld megszólta a túlsúlya miatt, Adele is fogyókúrába kezdett. Mióta a divatmogul kövérnek nevezte a huszonhárom éves dalospacsirtát Adele egyre csak fogy: fogyókúrázik, edz és a dohányzást is abbahagyta. "Leadtam pár kilót, de soha nem leszek pálcika, mint a legtöbb modell vagy címlaplány - mondja Adele. - Most egészségesebbnek érzem magam, de drasztikus változás nem lesz."

Vajon Tolvai Reninek is sikerül elfogadni az alakját, vagy túl nagy rajta a nyomás, hogy lefogyjon?

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.