Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2012. Május 14. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Döbbenetesen meghízott az énekesnő

Döbbenetesen meghízott az énekesnő

Tolvai Reni már csak árnyéka egy évvel ezelőtti önmagának. Az énekesnő visszahízta kínkeservesen leadott kilóit.

Talán mindenki emlékszik még arra, amikor Tolvai Reni büszkén mutatta meg sudár alakját első videoklipje forgatásán. Persze az énekesnő akkor sem rejtette véka alá, hogy karcsúságáért komoly áldozatokat hozott. Áttért az egészséges életmódra, és szinte csak fehér húst és salátát fogyasztott. Nem is beszélve a testmozgásról, amelynek egyenesen szerelmesévé vált az énekesnő. Ám minden csoda három napig tart - szokták mondani, s ez igaz Tolvai Reni esetében is, igaz, ő egy éven át képes volt tartani a súlyát.

A Bors a napokban kapta lencsevégre az énekesnőt, akin jól láthatóan több kilónyi felesleg van. Az egykori megasztáros nem kívánta kommentálni a súlygyarapodással kapcsolatos híreszteléseket, ahogy kedvese, Kállay-Saunders András sem szólalt meg eddig az ügyben. Persze az is elképzelhető, hogy Reni - akit korábban Friderikusz Sándor is megszólt teltsége miatt - egyszerűen megelégelte a folyamatos diétát. Ahogy az is elképzelhető, hogy az énekesnő előbb vagy utóbb ismét formába hozza majd magát.

"Manapság kezd újra divatba jönni a nőies, telt alak" - állítják a szakértők. Külföldön is sok a jó a példa. Adele, brit énekesnő hosszú ideig fittyet hányt súlyára, és fantasztikus sikereket ért el. Persze, amikor Karl Lagerfeld megszólta a túlsúlya miatt, Adele is fogyókúrába kezdett. Mióta a divatmogul kövérnek nevezte a huszonhárom éves dalospacsirtát Adele egyre csak fogy: fogyókúrázik, edz és a dohányzást is abbahagyta. "Leadtam pár kilót, de soha nem leszek pálcika, mint a legtöbb modell vagy címlaplány - mondja Adele. - Most egészségesebbnek érzem magam, de drasztikus változás nem lesz."

Vajon Tolvai Reninek is sikerül elfogadni az alakját, vagy túl nagy rajta a nyomás, hogy lefogyjon?

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.