Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Április 18. 07:24, kedd | Belföld
Forrás: mti

Drog miatt halt meg egy nő Veresegyházon, ketten kórházba kerültek

Drog miatt halt meg egy nő Veresegyházon, ketten kórházba kerültek

Veresegyházon meghalt egy fiatal nő, további két embert kórházba szállítottak, akik a rendelkezésre álló adatok alapján kábítószert fogyasztottak - olvasható a rendőrség honlapján.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) tájékoztatása szerint a veresegyházi lakásba érkező mentők hétfőn reggel egy fiatal nőt holtan, egy másik nőt és egy férfit eszméletlen állapotban találtak, miután a lakásban tartózkodó negyedik személy telefonon segítséget kért.

A rendelkezésre álló adatok szerint a társaság - egyelőre ismeretlen eredetű - kábító hatású anyagot fogyasztott éjjel és rosszul lettek. Negyedik társuk már csak akkor értesítette a mentőket, amikor egyikőjük meghalt, másik ketten eszméletüket vesztették.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a PMRFK büntetőeljárást indított és szakértőket rendelt ki. A 32 éves F. Imrét a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.