Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2012. Március 03. 07:21, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Eddie Murphy újra szerelmes

Eddie Murphy újra szerelmes

Barátai szerint az elmúlt négy hónapban rá sem lehet ismerni az 51 éves komikusra. Teljesen kicserélték, és úgy jár-kel az utcán, mint aki megütötte a lottó főnyereményt. Eddig senki nem sejtette, mi ennek az oka.

Lassan hat éve, hogy Eddie Murphy elvált a feleségétől, akivel öt közös gyereket neveltek együtt. A szakítás után az örök nevettető nem igazán találta a helyét, és mindenféle kalandokba kezdett. Több híresség is megfordult az ágyában, többek között Melanie Brown, a Spice Girls egykori énekese, akitől egy kislánya is született a színésznek. De ez még nem minden! Állítólag a 80-as években Whitney Houston-nak is csapta a szelet, de mivel az énekesnő máshoz ment férjhez, ő is megnősült. Röviddel ezután ez a házassága is zátonyra futott, de azt beszélik újra szerelmes.

Választottja ezúttal a nála hét évvel fiatalabb énekesnő, Toni Braxton, aki három éve szintén magányosan éli az életét fiaival. Bár mindent tagadnak, rendszeresen látják őket együtt. Egy közeli ismerősük elárulta már egy kutyát is adoptáltak közösen, és a gyerekeik is rendszeresen találkoznak. Úgy tűnik egyre komolyabb a viszonyuk, de az R&B énekes családja aggódik a kapcsolat miatt. Eddie-t ugyanis múltja miatt nem tartják megbízhatónak. Lehet, hogy nem alaptalanul?

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.