Városlista
2022. január 27, csütörtök - Angelika

Hírek

2012. Május 03. 14:19, csütörtök | Sport
Forrás: mno.hu / MTI

Edzői utasításra okoztak sérülést

Edzői utasításra okoztak sérülést

Súlyos eltiltásokat szabott ki a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) vezetősége a New Orleans Saints jelenlegi, illetve korábbi játékosaira a klub körül kialakult botránnyal kapcsolatban.

Az érintetteknek azért kell bűnhődniük, mert részt vettek Gregg Williams, a csapat védelmét irányító edző által létrehozott programban: a tréner 2009 és 2011 között olyan illegális prémiumrendszert működtetett, amelyből azokat a játékosait díjazta, akik úgy „ütötték ki” az ellenfél tagjait, hogy azok már nem tértek vissza a pályára.

Jonathan Vilmát, a Saints kiváló védőjét az egész 2012-es idényre eltiltották, Anthony Hargrove-nak – aki már a Green Bay Packers együttesét erősíti – nyolc, Will Smith-nek négy és Scott Fujitának – aki már a Cleveland Browns alkalmazottja – pedig három találkozót kell kihagynia.

Az ügy kapcsán korábban Sean Payton vezetőedzőt egy évre, míg Williamst, aki idén a St. Louis Rams gárdájához igazolt – szintén a védelemért felelős trénernek – határozatlan időre tiltották el. Rajtuk kívül a Saints általános igazgatója, Mickey Loomis nyolc, míg Joe Vitt helyettes vezetőedző hat meccsre szóló eltiltást kapott, melyet a szeptemberben kezdődő, 16 mérkőzésből álló alapszakasz során kell letölteniük.

A klub sem úszta meg az esetet, ugyanis a liga 500 ezer dollárra büntette meg, továbbá elvette az idei és jövő évi drafton (amatőr játékosbörze) második körös választási jogát.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 18:12, péntek | Sport

Szoboszlai a hétvégén visszatérhet

A hétvégén várhatóan visszatérhet kisebb sérülése után Szoboszlai Dominik, a RB Leipzig labdarúgója.

2022. Január 16. 17:06, vasárnap | Sport

Szoboszlai megsérült, több hetet is kihagyhat

Sajtóértesülések szerint akár egy hónap kihagyás is várhat Szoboszlai Dominikra, az RB Leipzig magyar válogatott futballistájára.

2022. Január 11. 15:15, kedd | Sport

Nagyszerű győzelem!

A Ritmus Ase az A-Híd Szilveszter Rallye-ra visszatért a 2019-ben közös bajnoki címet szerzett Vincze Ferkóhoz és a győztes recept ismét működött,

2022. Január 11. 13:02, kedd | Sport

Győztes visszatérés a Szilveszter Rallyn

Győzelemmel tért vissza mind a ralipályákra, mind a Korda Racing kötelékébe Vincze Ferenc, aki mellett az Európa bajnok úszó, Verrasztó Dávid is a csapat színeit képviselte az évbúcsúztató az A-Híd Szilveszter Rallyn.