Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2018. Szeptember 18. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Castrum SC Kapuvár

Egy arany és egy ezüst Németországból

Egy arany és egy ezüst Németországból

Kapuvári karatésok sikere a KWU German Openen.

Második alkalommal rendezte a német IFK Kyokushin karate szervezet a KWU German Open, Junior és U21-es nemzetközi bajnokságot. A kapuvári gimnázium 10-es tanulója Csonka Lili ezüstérmet, míg a győri Széchenyi egyetem első éves hallgatója Pantelics Bence bajnoki címet harcolt ki a hétvégén Naunhof városában.

A német szövetség a decemberi Bulgáriában megrendezésre kerülő Junior Kyokushin Karate Világbajnokság fontos kvalifikációs állomásaként rendezte meg a versenyt, melyre orosz, szerb, cseh, svájci, holland, lengyel, kazah és magyar versenyzők érkeztek. A Lipcse melletti Naunhof városban rendezett rangos versenyen a kapuvári Felsőbüki Gimnázium tanulója Csonka Lili élete első KO szabályrendszerben vívott küzdelmei során ezüstérmet harcolt ki magának.

Klubtársa, a győri Széchenyi egyetem elsőéves hallgatója Pantelics Bence, az U21-es korosztály -75 kg-os kategóriájában vívta ki egy újabb nemzet bajnoki címét.

- Kemény nemzetközi mezőnybe csöppentünk, ami igaziból a célunk is volt. Lili és Bence a hazai őszi versenyszezonban szeretnének maximumot nyújtani, és ez a nyílt német bajnokság remek mérföldkő volt a készülésük során. A hátralévő rövid időben a technikai, taktikai elemek pontosításával leszünk elfoglalva, hogy a novemberi Európa bajnokságon Budapesten, a tőlünk legjobban elvárható eredményt nyújthassuk! – mondta Sensei Pantelics Péter a Castrum SC edzője.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 16:00, kedd | Helyi

A rendőrség is részt vett a Kapu-Vára Fesztiválon

Vagyonvédelmi, internethasználati és drogpreveciós tanácsadást tartottak.

2019. Június 25. 10:00, kedd | Helyi

Huszonhárom rábaközi település önkéntes tűzoltó egyesületei nyertek támogatást idei pályázatukkal

Megszülettek az idei támogatási pályázat eredményei.

2019. Június 24. 16:00, hétfő | Helyi

Felújítják Csornán a Városháza előtti teret

A Vilmos Park Kft szeptember végére tervezi a munkák befejezését.

2019. Június 24. 11:00, hétfő | Helyi

Véradás a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.