Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Július 30. 13:42, vasárnap | Helyi
Forrás: saját

Egy csajbanda a macsó rock világban

Egy csajbanda a macsó rock világban

Pihenés majd karácsonykor...

A koncert után beszélgettünk a Dorothy zenészeivel. A lányok fáradtan egy hajnali koncert után jöttek Csornára, és a kötelező autogram osztás, közös fotózkodás után adtak interjút hárman együtt, néha egymás szavába vágva, vagy éppen a másik gondolatát folytatva, kiegészítve.

- Milyen csajbandának lenni ebben a macsó rock világban?

- Nem egyszerű. Az előbb is láthattad, hogy a lányoknak mindig jól kell kinézni, mindig mosolyogni kell, csak a fiúk lehetnek mogorvák vagy fáradtak. A fiúknak jól áll, ha felveszik a metál arcot, tőlünk azt várják, hogy sugározzunk, mosolyogjunk. Persze előnye is van. Különösen pakolásnál, olyankor előszeretettel segítenek nekünk, mindent meg akarnak helyettünk oldani, és ezt sokszor ki is használjuk.

- Hogy telik a nyaratok?

- Nagyon mozgalmas, nagyon sok koncert van. Az előző koncertünk ma hajnali háromkor kezdődött, onnan jöttünk ide Csornára. Már azt hittünk, hogy tele a naptárunk, de még mindig jönnek újabb felkérések. Ez tök jó, hiszen erről szól az egész, hogy minél több helyen ott tudjunk lenni, de reméljük azért majd pihenni is tudunk... talán karácsonykor.

- Ha vége a nyárnak, utána mi a program?

- Akkor jönnek leginkább a klub bulik. Igyekszünk egyre több saját szervezésű koncertet csinálni, ahol már mi vagyunk a főzenekar. Ide mindig hívunk másokat is, vendégeket. Az Ossiánnal, Kárpátiával már sportcsarnokos nagy bulikat is csináltunk, és remélem fogunk még a jövőben is. Reméljük, lesz majd időnk, mert elkezdtük írni az új dalokat is.

- Hogy készülnek a dalok?

- Az a legjobb, ha hárman együtt vagyunk, és mindent meg tudunk beszélni, de sajnos erre kevés lehetőségünk van. A zenei ötleteinket olyankor elküldjük egymásnak, de a legjobb, ha együtt tudunk lenni, úgy tudjuk a legjobban összepakolni. Sajnos nem találkozunk napi szinten. Ha megbeszéljük, hogy jövő hétvégén találkozunk, az még nem biztos, hogy akkor pont alkotóképesek leszünk. Ezt nem tudod kierőszakolni magadból.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!