Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2022. Augusztus 09. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Magyar Víziközmű Szövetség

Egy képben a klímaváltozásról

Egy képben a klímaváltozásról

Fotópályázatot hirdetett a Magyar Víziközmű Szövetség.

A klímaváltozás egyre jobban befolyásolja életünket és környezetünket. Gyakrabban vannak aszályos időszakok és számos egyéb szélsőséges időjárási jelenség befolyásolja az eletünket, amelyek egyértelművé teszik, hogy a tiszta víz nem áll korlátlan mennyiségben rendelkezésünkre. Az ivóvíz egyre nagyobb kincs, ezért fontos, hogy tudatosan használjuk és védjük természeti erőforrásainkat, köztük vízbázisainkat is. Gyűjtsük és használjuk fel tudatosan az esővizet és bánjunk takarékosan az ivóvizet!

A Magyar Víziközmű Szövetség a KEHOP „A klímaváltozás hatásai és a víziközmű-szolgáltatás jövőjére: országos szemléletformálási akció” című projekt keretein belül fotópályázatot hirdet.

A fotó témája a klímaváltozás víziközmű-szolgáltatásra és a környezetünkre gyakorolt hatása lehet, valamint az, hogy mit tehetünk társadalmi vagy egyéni szinten a klímaváltozás hatásainak csökkentésére, továbbá mit tehetünk természetes vizeink és vízbázisaink védelme érdekében.

Egy pályázótól 1 db pályaművet (fotó) várnak 2022. augusztus 31-ig, amely “Egy képben a klímaváltozásról” szlogennel van összhangban.

Az érvényes pályázat feltételei:
Minden résztvevőnek legalább 18 évesnek kell lennie. A versenyben csak saját készítésű fotóval lehet nevezni, amely a hosszabbik oldalán legalább 2000px felbontású.
Egy pályázó 1 pályaművet nyújthat be a fotópályázatra. A beküldött anyagra a pályázónak teljes szerzői joggal kell rendelkezni. A díjazott pályázati munkák a Szövetség online felületein (honlap, applikáció, Facebook oldal) bemutatásra kerülnek.
A pályaművet a https://maviz.hu/egy-csepp-a-klimavaltozasert pályázati aloldalon illetve a Google Play Store és iOS AppStore áruházakban letölthető MaVíz alkalmazáson keresztül lehet beküldeni.
A nevezés benyújtásával a versenyző elfogadja pályázati felhívás előírásait.

Beérkezési határidő: 2022. augusztus 31. 23:59.

A határidőn túl érkező, és a kiírásnak nem megfelelően benyújtott fotók kizárásra kerülnek.
A beérkezett pályaműveket a Magyar Víziközmű Szövetség munkatársaiból álló zsűri értékeli, és a legszínvonalasabb művek alkotóit jutalmazzák.

Díjazás:
I. helyezett díja: 30.000 Ft értékű utalvány, oklevél
II.helyezett díja: 20.000 Ft értékű utalvány, oklevél
III. helyezett díja: 10.000 Ft értékű utalvány, oklevél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 27. 13:00, hétfő | Helyi

Egyre több jel mutat az úgynevezett barna kutyakullancs terjedésére

A vérszívók ellen aktív védelem szükséges.

2024. Május 27. 09:00, hétfő | Helyi

Nem csak futnak, jótékonykodnak is

A FussRábaköz 24 órás váltófutásán adományokat gyűjtenek.

2024. Május 26. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Május 26. 13:00, vasárnap | Helyi

Nyári táborok Petőházán

Petőházán ez a nyár is igen aktív lesz.