Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Június 26. 07:00, szerda | PR
Forrás: Infogyőr

Egyedi naptár készítése

Egyedi naptár készítése

Mindenkinek rengeteg emléke gyűlik össze az évek folyamán.

A többség ezekről fényképet is készít, így nem meglepő, hogy mikor összegyűlik egy adag, akkor úgy döntünk, hogy valamilyen formát adunk neki. Lássuk, milyen lehetőségeink vannak.

Digitális fotókidolgozás nagyobb mennyiségben

Sokan vannak, akik albumban szeretik tartani a képeket, szépen, időrendben elhelyezve. Ilyenkor általában egy nagyobb mennyiséget hívatnak elő egyszerre, hiszen abból könnyebb dolgozni. Nekik nyújt tökéletes megoldást a digitális fotókidolgozás. A Sooters.hu oldalon mindig számos akciót találhatnak a fotók szerelmesei. Egyik ilyen, hogy 100 vagy 200 fénykép feletti előhívás esetén extra jutányos áron juthatnak a fényképekhez, arról nem is beszélve, hogy bizonyos esetekben extra ajándék is jár a fotókidolgozáshoz.

Egyedi termékek rendelése

Vannak, akik egyedi pólót, posztert vagy akár fotómozaikot készítenek a képekből. Ezek mindegyike rendkívül mutatós, hiszen tökéletes minőségben készülnek. A fotómozaik készítése esetén a 2-300 kép a minimum, amivel jól mutat, és nem ismétlődik annyiszor egy fénykép, így ezen a megoldáson is mindenképp érdemes elgondolkodni.

Végül pedig akadnak olyanok, akik inkább egyedi naptárat készítenek az összegyűjtött fényképekből. Ehhez nincs is szükség másra, mint jó néhány képre. A Sooters.hu-nál a legtöbb naptár készítéssel is foglalkozó oldallal szemben nincs behatárolva, hogy adott oldalra hány fényképet helyezhetünk el, milyen dizájnt alkalmazunk. Kedvünkre forgathatjuk a képeket, sőt, akár még a naptári hónap mögé is betehetjük háttérnek, de beszúrhatunk szöveget és clipartot is. Éppen ezért az egyik legkedveltebb oldal, ahol egyedi naptárakat készíthetünk.

Mindig többféle stílus közül választhatunk, melyek között szerepel az A/3-as, A/4-es formátum, csakúgy mint a fali és az asztali naptár, ami lehet 1, illetve több oldalas is. Ezek mindegyike kedvünk szerint formálható.

SOS szolgáltatás

Ha idáig nem volt ötletünk, hogy mivel lepjük meg a szülinapos családtagunkat, és az utolsó pillanatban találtunk rá az oldalra, akkor sem kell kétségbe esni. Mivel a Sooters.hu csapata vállal SOS szolgáltatást is, csakúgy, mint a fotókidolgozás esetében. Ilyenkor a megrendelés leadásától számított 3 óra múlva személyesen már át is lehet venni az elkészült naptárat a 1092 Budapest, Ferenc körút 2. szám alatt, ami a Petőfi híd pesti hídfőjéhez esik. Éppen emiatt ez a szolgáltatás csak a fővárosban vehető igénybe, aminek az áraként a megrendelés értékének a 30 százaléka kerül még felszámításra.

Ahány ember, annyi emlék, annyi emlékezési mód. Mindenkinek az a legpraktikusabb, ha kiválasztja a számára megfelelőt. Van, akinél a digitális fotókidolgozás a befutó, de van, aki a naptárakra esküszik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?