Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2019. Május 28. 13:00, kedd | PR
Forrás: Infogyőr

Egyedi, személyes ajándékok dekorációs ötletei

Egyedi, személyes ajándékok dekorációs ötletei

A vászonkép egy művészi alkotás.

Fényképet vászonra nyomtatnak. Festővászonra nyomtatott festmény hatású képet eredményez, melyet akár még grafikával is színesíthetnek. Felületkezelt, ezáltal hosszú élettartamú. Gyorsan elkészíthető, egyedi, igényes megjelenésével valódi értéket képviselő dekorációja lehet otthonoknak és munkahelyeknek egyaránt.

A vászonkép elkészítéséhez semmi más nem hiányzik, csak egy jó minőségű fotó. Ebből pedig aztán van belőlük a telefonunkban. A vászonkép elkészítése során a legnehezebb feladattal akkor találkozunk, amikor egy képet kell választanunk közülük. Amennyiben nem sikerül az egy fotó kiválasztása, gondolkodhatunk több fényképből összeállított montázsokban és kollázsokban is. Amennyiben nem vagy biztos magadban, a barátságos vászonkép készítő műhelyek segítségedre lesznek a képek összeállításában is.

A vászonkép elkészítésének lépései

Kiválasztod a fényképet, de akár az internetről letölthető képek közül is választhatsz. A kiválasztott kép után kiválasztod a vászonkép méretét. A remekmű akár már egy nap alatt elkészülhet, minden esetben száz százalékos pénzvisszafizetési garanciával. Nem kell amiatt aggódnod, hogy egy silány kivitelű vászonkép fogja elcsúfítani örök életre egy szoba falát.

A vászonkép elkészítéséhez kiválasztott fotó minőség ellenőrzésen megy keresztül. Erre azért van szükség, hogy kiküszöböljék a képminőség okozta későbbi nyomtatási hibákat, melyek következtében a vászonkép megjelenése nem lenne tökéletes. Természetesen akár még javítani, korrigálni vagy retusálni is tudnak egy fotón, hogy az elkészült lenyomat gyönyörű legyen.

Az ellenőrzés és esetleges javítások után a megszületik a nyomtatási terv, amely alapján a jóváhagyásod után megindul a vászonkép nyomtatásának a folyamata. Elkészülése után ezt vakráma keretre feszítik. A vászonkép védő csomagolásba kerül, hogy az a szállítás alatt ne sérüljön. Ezt követően a végleges otthonába szállíthatod a képet, vagy a futárszolgálatok viszik oda.

A vászonkép elkészítésére most a VászonképSzalon húsz százalék kedvezményt biztosít a számodra. A saját vászonképed elkészítését akár meg is nézheted a műhelyükben. Ezzel annak a maradandó csodának a megszületésének leszel a szemtanúja, amely örökre egy hely részévé válik. A csodaszép élénk színeknek köszönhetően a vászon soha nem fog kifakulni.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a vászonkép lehetősége, érdemes belevetned magad a honlapjukon található blogbejegyzések átolvasásába. Az egyedi vászonkép megoldások lehetősége sokkal szélesebb, mint egy falra akasztott fotó. Műtermükben olyan vászonképek születnek, melyek már a nagyközönség előtt is pompáztak. Stílusos megoldás, igényes kivitelben. Minden enteriőr számára létezik egy kép akár a mobilunkban, akár az interneten, amelynek fali megjelenítésével emelhetjük a hely fényét, és szép emlékeket idézhetünk fel.

Címkék: vászonkép

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 20:00, hétfő | PR

Karate, jitsu és judo övek

Amikor valaki egy küzdősportot űz, akkor az emberek első kérdése rendszerint az, hogy: és milyen öves vagy?

2019. Június 24. 13:00, hétfő | PR

Valóban hiányt szenvedünk informatikusokból?

A mai magyar munkaerőpiaci hírek és híresztelések kapcsán az egyik leggyakoribb jelenség az informatikus szakma hiányosságainak emlegetése.

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.