Városlista
2019. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2019. Május 28. 13:00, kedd | PR
Forrás: Infogyőr

Egyedi, személyes ajándékok dekorációs ötletei

Egyedi, személyes ajándékok dekorációs ötletei

A vászonkép egy művészi alkotás.

Fényképet vászonra nyomtatnak. Festővászonra nyomtatott festmény hatású képet eredményez, melyet akár még grafikával is színesíthetnek. Felületkezelt, ezáltal hosszú élettartamú. Gyorsan elkészíthető, egyedi, igényes megjelenésével valódi értéket képviselő dekorációja lehet otthonoknak és munkahelyeknek egyaránt.

A vászonkép elkészítéséhez semmi más nem hiányzik, csak egy jó minőségű fotó. Ebből pedig aztán van belőlük a telefonunkban. A vászonkép elkészítése során a legnehezebb feladattal akkor találkozunk, amikor egy képet kell választanunk közülük. Amennyiben nem sikerül az egy fotó kiválasztása, gondolkodhatunk több fényképből összeállított montázsokban és kollázsokban is. Amennyiben nem vagy biztos magadban, a barátságos vászonkép készítő műhelyek segítségedre lesznek a képek összeállításában is.

A vászonkép elkészítésének lépései

Kiválasztod a fényképet, de akár az internetről letölthető képek közül is választhatsz. A kiválasztott kép után kiválasztod a vászonkép méretét. A remekmű akár már egy nap alatt elkészülhet, minden esetben száz százalékos pénzvisszafizetési garanciával. Nem kell amiatt aggódnod, hogy egy silány kivitelű vászonkép fogja elcsúfítani örök életre egy szoba falát.

A vászonkép elkészítéséhez kiválasztott fotó minőség ellenőrzésen megy keresztül. Erre azért van szükség, hogy kiküszöböljék a képminőség okozta későbbi nyomtatási hibákat, melyek következtében a vászonkép megjelenése nem lenne tökéletes. Természetesen akár még javítani, korrigálni vagy retusálni is tudnak egy fotón, hogy az elkészült lenyomat gyönyörű legyen.

Az ellenőrzés és esetleges javítások után a megszületik a nyomtatási terv, amely alapján a jóváhagyásod után megindul a vászonkép nyomtatásának a folyamata. Elkészülése után ezt vakráma keretre feszítik. A vászonkép védő csomagolásba kerül, hogy az a szállítás alatt ne sérüljön. Ezt követően a végleges otthonába szállíthatod a képet, vagy a futárszolgálatok viszik oda.

A vászonkép elkészítésére most a VászonképSzalon húsz százalék kedvezményt biztosít a számodra. A saját vászonképed elkészítését akár meg is nézheted a műhelyükben. Ezzel annak a maradandó csodának a megszületésének leszel a szemtanúja, amely örökre egy hely részévé válik. A csodaszép élénk színeknek köszönhetően a vászon soha nem fog kifakulni.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a vászonkép lehetősége, érdemes belevetned magad a honlapjukon található blogbejegyzések átolvasásába. Az egyedi vászonkép megoldások lehetősége sokkal szélesebb, mint egy falra akasztott fotó. Műtermükben olyan vászonképek születnek, melyek már a nagyközönség előtt is pompáztak. Stílusos megoldás, igényes kivitelben. Minden enteriőr számára létezik egy kép akár a mobilunkban, akár az interneten, amelynek fali megjelenítésével emelhetjük a hely fényét, és szép emlékeket idézhetünk fel.

Címkék: vászonkép

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 27. 16:00, kedd | PR

Milyen karbantartást igényel egy medence?

Szükség van a medencék otthoni víztisztítására is ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhető legyen a víz tisztasága.

2019. Augusztus 27. 09:00, kedd | PR

Vidd be a konyhádba az ősz ízeit!

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de ha őszinték akarunk lenni, mi már nagyon vártuk, hogy beköszöntsön az ősz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 23. 15:00, kedd | PR

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Mikor felmerül a házasság kérdése, szinte azonnal szerepet kapnak a gondolatokban a lehetséges helyszínek, a viselendő ruhák és ékszerek, a vendéglista és természetesen a karikagyűrűk beszerzésének gondolata.