Városlista
2020. október 31, szombat - Farkas

Hírek

2019. Május 28. 13:00, kedd | PR
Forrás: Infogyőr

Egyedi, személyes ajándékok dekorációs ötletei

Egyedi, személyes ajándékok dekorációs ötletei

A vászonkép egy művészi alkotás.

Fényképet vászonra nyomtatnak. Festővászonra nyomtatott festmény hatású képet eredményez, melyet akár még grafikával is színesíthetnek. Felületkezelt, ezáltal hosszú élettartamú. Gyorsan elkészíthető, egyedi, igényes megjelenésével valódi értéket képviselő dekorációja lehet otthonoknak és munkahelyeknek egyaránt.

A vászonkép elkészítéséhez semmi más nem hiányzik, csak egy jó minőségű fotó. Ebből pedig aztán van belőlük a telefonunkban. A vászonkép elkészítése során a legnehezebb feladattal akkor találkozunk, amikor egy képet kell választanunk közülük. Amennyiben nem sikerül az egy fotó kiválasztása, gondolkodhatunk több fényképből összeállított montázsokban és kollázsokban is. Amennyiben nem vagy biztos magadban, a barátságos vászonkép készítő műhelyek segítségedre lesznek a képek összeállításában is.

A vászonkép elkészítésének lépései

Kiválasztod a fényképet, de akár az internetről letölthető képek közül is választhatsz. A kiválasztott kép után kiválasztod a vászonkép méretét. A remekmű akár már egy nap alatt elkészülhet, minden esetben száz százalékos pénzvisszafizetési garanciával. Nem kell amiatt aggódnod, hogy egy silány kivitelű vászonkép fogja elcsúfítani örök életre egy szoba falát.

A vászonkép elkészítéséhez kiválasztott fotó minőség ellenőrzésen megy keresztül. Erre azért van szükség, hogy kiküszöböljék a képminőség okozta későbbi nyomtatási hibákat, melyek következtében a vászonkép megjelenése nem lenne tökéletes. Természetesen akár még javítani, korrigálni vagy retusálni is tudnak egy fotón, hogy az elkészült lenyomat gyönyörű legyen.

Az ellenőrzés és esetleges javítások után a megszületik a nyomtatási terv, amely alapján a jóváhagyásod után megindul a vászonkép nyomtatásának a folyamata. Elkészülése után ezt vakráma keretre feszítik. A vászonkép védő csomagolásba kerül, hogy az a szállítás alatt ne sérüljön. Ezt követően a végleges otthonába szállíthatod a képet, vagy a futárszolgálatok viszik oda.

A vászonkép elkészítésére most a VászonképSzalon húsz százalék kedvezményt biztosít a számodra. A saját vászonképed elkészítését akár meg is nézheted a műhelyükben. Ezzel annak a maradandó csodának a megszületésének leszel a szemtanúja, amely örökre egy hely részévé válik. A csodaszép élénk színeknek köszönhetően a vászon soha nem fog kifakulni.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a vászonkép lehetősége, érdemes belevetned magad a honlapjukon található blogbejegyzések átolvasásába. Az egyedi vászonkép megoldások lehetősége sokkal szélesebb, mint egy falra akasztott fotó. Műtermükben olyan vászonképek születnek, melyek már a nagyközönség előtt is pompáztak. Stílusos megoldás, igényes kivitelben. Minden enteriőr számára létezik egy kép akár a mobilunkban, akár az interneten, amelynek fali megjelenítésével emelhetjük a hely fényét, és szép emlékeket idézhetünk fel.

Címkék: vászonkép

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 29. 17:23, csütörtök | PR

Milyen a tökéletes TV sarok?

Mai szemmel már nem is igazán értjük, hogy néhány évtizeddel ezelőtt hogyan ülhetek nagyszüleink hokedliken, miközben a meccset vagy a híradót nézték.

2020. Október 27. 10:04, kedd | PR

Egy társas webáruház szerint ezek most a legjobb játékok

Cicáktól a zombikig

2020. Október 09. 11:35, péntek | PR

Mi a stílus? Hogyan legyünk stílusosak?

A stílus, a divatos öltözködés egy kiforrott személyiséget takar.

2020. Október 09. 11:29, péntek | PR

Hogyan kerülhetjük el a gyors bőröregedést?

A bőr öregedését ugyan nem kerülhetjük el, de magát az öregedési folyamatot jelentősen lelassíthatjuk.