Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Február 20. 10:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Egyik villalakó sem bízik a győzelemben?

Egyik villalakó sem bízik a győzelemben?

A jövőt tervezgeti, de győzelem nemigen szerepel benne.

A villalakók többsége, úgy tűnik, nem bízik abban, hogy övé lehet a főnyeremény. Hiszen már beköltözésük előtt elhatározták, nem keseregnek, ha nem kerülnek a képzeletbeli dobogó felső fokára, a műsor után kezdődik az igazi élet, akkor derül ki, mennyit profitálhatnak az ismertségből.

A show vége valami újnak a kezdete is egyben – gondolják a ValóVilág szereplői, akiknek bizony konkrét elképzelésük van arról, hogy milyen élet vár rájuk a műsor után.

A listát toronymagasan a jótékonykodás és a médiában való elhelyezkedés vezeti. VV Charlotte beteg gyerekeken szeretne segíteni, eközben pedig DJ-ként, színésznőként vagy énekesnőként bontogatná a szárnyait.

– Mindenképpen valami értéket szeretnék létrehozni. Nagy vágyam, hogy megtanuljak énekelni, de egy szerepnek is örülnék, mondjuk a Barátok köztben – mesélte Charlotte a Nők Lapja Cafénak még a beköltözés előtt. Hozzá hasonlóan az első kieső, Alexa is szívesen nyújtana segítő kezet a rászoruló embereknek.

– Csak akkor kapsz, ha adsz is a világnak – ez a mottóm. Én mindig adok a hajléktalanoknak egy kis pénzt, vagy akár egy szendvicset. Az ismertségemet elsősorban nagy erejű adakozásra használnám fel – magyarázta Alexa, akinek nem titkolt célja, hogy Ördög Nóra nyomdokaiba lépjen, s ő is műsorvezető legyen.

Vele ellentétben a villa macsójának, Zsoltnak nincsenek ilyen jellegű tervei.

– Az a fontos, hogy az egy-két hónapos ismert létemet tudjam hasznosítani a munka terén. Egy a lényeg, hogy legyen állásom – mondta határozottan.Aurelio is gyerekeken segítene, annyi különbséggel, hogy ő nem kórházakat látogatna, hanem a nyeremény vagy a haknikon kapott pénz egy részéből orvosi készülékeket venne.

Iza is szinte bárkit pártfogolna, számára azonban mindez csak másodlagos szempont.

– Remélem, így sokkal több munkám lesz, így is sok van, de sikeresebb akarok lenni. És szupermodell – vetítette előre a terveit.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.