Városlista
2020. április 8, szerda - Dénes

Hírek

2012. Május 21. 14:25, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Egyre teltebbek az időjós keblei

Egyre teltebbek az időjós keblei

A TV2 időjósa, Gaál Noémi egyre merészebb ruhákban ad hírt az elkövetkezendő napok időjárásáról. Ahogy önbizalma nő, keblei is egyre duzzadnak.

Egyre merészebb ruhákban mutatja meg kebleit Gaál Noémi, a TV2 időjósa, aki évekkel ezelőtt nagyobbíttatta melleit. "Igen, én vállalom, de nem azt mondom, hogy nem volt bajom belőle" - mondta Noémi korábban a Blikknek. "Mégse állíthatom, hogy az edzéstől nőttek meg, vagy mert elhíztam. Nem is értem azokat, akik ilyesmit találnak ki. Ez önértékelési kérdés, nem hiszem, hogy a külvilág beleszólhat. Mindenkinek megvan az oka rá, aki kés alá fekszik, és a környezetének is az a jó, ha látják, meg van elégedve magával" - árulta el Gál Noémi, aki ígérte természetes keretek között marad keblei megnagyobbítását illetően.

Ám az időjós az utóbbi időben igencsak feszegeti ezt a határt. Kebleit ugyanis bátran mutatja meg merészen dekoltált ruhákban, melyek alatt a push-up melltartó még többet domborít idomain. Az időjós változását szinte mindenki észrevette, s a minap maga Sebestyén Balázs is elismerte reggeli műsorában, hogy képtelen koncentrálni Noémi szavaira. Keblei ugyanis minden figyelmét elvonják az időjárásról.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 07. 18:05, kedd | Bulvár

Brutális összegekkel szegényedtek a világ 100 leggazdagabbjai a koronavírus miatt

A világ száz leggazdagabb emberének a vagyona 408 milliárd dollárral apadt február-márciusban a koronavírus hatásaként.

2020. Április 07. 07:10, kedd | Bulvár

Karanténkommentátorokat keres az M2 Petőfi TV és az M4 Sport

Karanténkommentátor kerestetik címmel adott ki közös felhívást hétköznapi helyzetek kommentálására az M2 Petőfi TV és az M4 Sport:

2020. Április 06. 14:02, hétfő | Bulvár

A Mulant júliusban, a Fekete özvegyet novemberben küldené a mozikba a Disney

A Walt Disney stúdió a hétvégén bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatti átütemezett filmbemutatói közül a Mulant júliusban, a Fekete özvegy című képregényfilmet pedig novemberben kezdi forgalmazni a mozikban.

2020. Április 04. 16:11, szombat | Bulvár

Több mint 12 ezer ember akar űrhajós lenni

Több mint 12 ezer nő és férfi jelentkezett asztronautának az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) által kiírt pályázatra.