Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. December 18. 05:00, kedd | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Egyre többet használják vásárlásokra az okostelefont

Egyre többet használják vásárlásokra az okostelefont

A válaszadók több mint negyede használta már az okostelefonját beszerzésre. Az online kereskedelem agorája a számítógép, manapság azonban már a telefonok is hivatalos vásárlóeszközök: 27 százaléknyian mondják, hogy már rendeltek ezt-azt ily módon.A csendes-óceáni térség, valamint a Brazília, Oroszország, India és Kína esetében ez az arány 42 százalék - derül ki az Ipsos felméréséből.

Viszont Európában még kevéssé vált gyakorlattá, itt 18 százaléknyi a telefonját vásárlásra is használók tábora. Magyarországon még ennél is kevesebben, 12 százaléknyian innovatívak e téren. Globális szinten az 50 és 64 év közöttieknek mindössze 15 százalék mondja, hogy telefonon szerez be termékeket vagy szolgáltatásokat.Az okostelefonok azonban egyre okosabbak lesznek. Ahogy a használóik is. Így egészen biztosan növekedésnek indulnak majd a fenti arányok.

Címkék: kereskedelem, online

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 21. 19:00, vasárnap | Életmód

Virágzó pompa erőfeszítés nélkül

Muskátliültetés- és gondozás egyszerűen!