Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2012. December 18. 05:00, kedd | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Egyre többet használják vásárlásokra az okostelefont

Egyre többet használják vásárlásokra az okostelefont

A válaszadók több mint negyede használta már az okostelefonját beszerzésre. Az online kereskedelem agorája a számítógép, manapság azonban már a telefonok is hivatalos vásárlóeszközök: 27 százaléknyian mondják, hogy már rendeltek ezt-azt ily módon.A csendes-óceáni térség, valamint a Brazília, Oroszország, India és Kína esetében ez az arány 42 százalék - derül ki az Ipsos felméréséből.

Viszont Európában még kevéssé vált gyakorlattá, itt 18 százaléknyi a telefonját vásárlásra is használók tábora. Magyarországon még ennél is kevesebben, 12 százaléknyian innovatívak e téren. Globális szinten az 50 és 64 év közöttieknek mindössze 15 százalék mondja, hogy telefonon szerez be termékeket vagy szolgáltatásokat.Az okostelefonok azonban egyre okosabbak lesznek. Ahogy a használóik is. Így egészen biztosan növekedésnek indulnak majd a fenti arányok.

Címkék: kereskedelem, online

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 13:43, szerda | Életmód

Meghalt Czakó Gábor író

Elhunyt Czakó Gábor, a Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében - közölte a család az MTI-vel.

2024. Február 21. 06:00, szerda | Életmód

Indul a James Blunt-turné, két hét múlva Budapesten lép fel

A franciaországi Rennes-ben kedden elkezdődik James Blunt idei európai turnéja. A világhírű brit dalszerző-előadó március 5-én a budapesti MVM Dome-ban ad koncertet.

2024. Február 20. 06:00, kedd | Életmód

Csaknem tizenkétezer erdei fülesbagoly telelt Magyarországon

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) idén is elkészítette a Magyarországon telelő erdeifülesbagoly-csapatok országos felmérését.

2024. Február 19. 13:21, hétfő | Életmód

Ma van a Magyar Ápolók Napja

Hazánkban Kossuth Zsuzsanna hősies, önfeláldozó, emberséges cselekedete volt az alapköve a hazai ápolás fejlődésének.