Városlista
2023. március 20, hétfő - Klaudia, Alexandra

Hírek

2014. Augusztus 02. 10:00, szombat | Bulvár
Forrás: MTI

Elárverezik Michael Jackson farmját

Elárverezik Michael Jackson farmját

Elárverezik Michael Jackson farmját. A Neverland névre hallgató birtok akár 50 millió dollárért találhat új tulajdonosra - írja a Telegraph.

A birtok jelenleg egy befektetési cég tulajdonában van, amely 2008-ban vette meg az ingatlant 23,5 millió dollárért az akkor komoly adósságot felhalmozó popsztártól.

"Mi igazán csak a gondnokai voltunk ennek a különleges birtoknak, és büszkén mondhatjuk, hogy visszaállítottuk eredeti eleganciáját, amelyet Michael is megálmodott. Most azt fontolgatjuk, hogy eladásra kínáljuk az ingatlant" - nyilatkozta Thomas Barrack Jr., a Colony Capital befektetési cég képviselője.

A Jackson család szomorúságának adott hangot a hír miatt. A popsztár örökségének részét képező Encinó-i családi házat, amely magába foglalja Michael Jackson ikonikus stúdióját, továbbra is fenn fogják tartani.

A popsztár 1998-ban vette a Los Angelestől 240 kilométerre fekvő birtokot, ahová elefántokat és egzotikus kígyókat hozatott, valamint egy magánvasutat is fenntartott. A birtokon ezenkívül édességbolt és vidámparki játékok is voltak. Szakértők szerint Neverland akár 50 millió dollárt (11 milliárd forint) is érhet.

Jackson 2005-ben hagyta el a farmot, miután molesztálással vádolták meg.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 12. 16:00, vasárnap | Bulvár

Sorozat készül a Valami Amerika című filmből

Az RTL+ streaming platformon fog megjelenni.

2023. Március 11. 14:00, szombat | Bulvár

Vasárnap éjjel tartják az idei Oscar gálát

Hosszú szünet után a magyar nézők is élőben nézhetik a ceremóniát.