Városlista
2021. március 3, szerda - Kornélia

Hírek

2011. November 25. 16:47, péntek | Helyi
Forrás: saját forrás

Elcsíptük a Google-t Csornán

Elcsíptük a Google-t Csornán

Csornán járt ma a Google Maps kamerás autója, valószínűleg azért, hogy felvételeket készítsen a város utcáiról, az inforabakoz.hu pedig elcsípte! Exkluzív fotók csak nálunk!

Aki ma délután körül a városban közlekedett, könnyen szembetalálkozhatott a Google kamerás autójával. Nem tudjuk, hogy nálunk is készítettek-e felvételeket, vagy "átutazóban" jártak itt, de az elmúlt hetekben a Dunántúl több városában is feltűntek.

A német rendszámú autó tetején a kamerarendszerrel, igen feltünő látványt keltett, de a sofőr igyekezett minél kevesebbszer megállni, hogy ne lehessen még véletlenül sem fényképezni az autót.

A keresőcég közlése szerint a kamerás autókkal való adatgyűjtésre azért van szükség, hogy a cég pontosabbá és naprakészebbé tehesse webes térképét. A tetejükön kamerát hordozó autók által készített képeket egyrészt olyan információk feldolgozásához használja a cég, mint az utcanevek, közlekedési táblák, jelzések, másrészt a képek segítenek a felhasználók által javasolt pontosítások, módosítások jóváhagyásában, továbbá a helyi vállalkozások, üzletek helyének meghatározását is tökéletesítik, melyek így a térképen is pontosabban jelölhetőek. Hasonló adatgyűjtést más, digitális térképeket készítő cégek is végeznek.

Az InfoRábaköz portál cégregisztere is a Google térképét használja. Ügyfeleink oldalán egy aktív Google térkép segíti, hogy az érdeklődők minél könnyebben megtalálhassák a keresett cégeket, szolgáltatásokat.

Címkék: csorna, rábaköz

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 03. 09:00, szerda | Helyi

A véradóknak köszönhetően a járvány ellenére is stabil az országos vérkészlet

Az Országos Vérellátó Szolgálat sajtóközleménye a véradók megbecsüléséről.

2021. Március 02. 16:00, kedd | Helyi

Idén is pályázhatnak támogatásra az önkéntes mentőszervezetek

A pályázat az önkéntes mentőszervezetek tevékenységéhez kapcsolódó járművek, ruházati termékek, működési költségek finanszírozására nyújt támogatást a központi költségvetésből.

2021. Március 02. 13:00, kedd | Helyi

Elöl és hátul is fedélzeti kamerákkal szerelték fel a rendőrségi motorokat

Parancsnoki szemlén ellenőrizték a megyei motoros járőrök járműveinek műszaki állapotát.

2021. Március 02. 09:00, kedd | Helyi

Automatikusan készíti az adóhivatal a személyi jövedelemadó bevallási tervezeteket

Már öt éve, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) külön kérés nélkül készíti el több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét.