Városlista
2023. december 4, hétfő - Barbara, Borbála

Hírek

2023. Május 24. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt

Elektronikusan is bejelentheti vízmérője állását

Elektronikusan is bejelentheti vízmérője állását

Gyors és kényelmes ügyintézés a Pannon-Víz-nél.

Ma már sokkal egyszerűbben, kevesebb idő- és energiaráfordítással tudja mérőórájának állását lejelenteni a Pannon-Víz Zrt.-nél, mint korábban.

A hagyományos papíralapú bejelentő lapokat már egyre kevesebben használják, hiszen nem csak időigényesebb az ügyintézése, de körülményesebb is lehet amíg eljut a nyomtatvány a Pannon-Víz Zrt. Ügyfélszolgálatára.

A modern technikának köszönhetően mérőóra állását ma már sokkal rugalmasabb, gyorsabb és környezetbarát módon jelentheti be, csökkentve ezzel a papírfelhasználást és a forgalomterhelést. Intézze el ügyeit bárhol, bármikor weboldalon vagy telefonos applikáción keresztül!

Mit kell ehhez tennie? Regisztráljon az ugyfelszolgalat.pannon-viz.hu oldalon, vagy a bejelentést az okostelefonjára letöltött „Pannon-Víz” nevű applikáción keresztül is megteheti.

A regisztrációt követően először állítsa be profilját, valamint sablonként elmentheti mérőjének adatait, így azt a következő lejelentésnél már nem kell újra megadnia, ezzel is időt spórolhat meg magának. A digitális felület további előnye, hogy mérőóra állásához fényképet is csatolhat, és egyszerre akár több óra adatát is intézheti, valamint a lejelentéseket bármikor könnyedén vissza is nézheti.

Az alkalmazás használatával nemcsak mérőóra állásának ügykezelését könnyítheti meg, hanem egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehet rajta keresztül. Kezdeményezhet további ügyfélszolgálati ügyintézést, többek között módosíthatja átlagfogyasztását vagy fizetési módját, de elküldheti számlájával, mérőóra állásával és egyéb műszaki hibával kapcsolatos reklamációját is, kérhet időpontot az ügyfélszolgálatra, felveheti a kapcsolatot adatváltozással, számlázással, behajtással, leolvasással és mérőcserével kapcsolatos ügyeivel is, valamint tájékoztatást kérhet ezekkel kapcsolatban.

A digitális felületeken az ügyintézés mellett értesülhet aktuális hírekről is.

Akik nem tudják igénybe venni az elektronikus szolgáltatást, azok számára továbbra is lehetőség van telefonon keresztül lejelenteni mérőórájuk állását a 96/522-630-as telefonszámon, ami szintén sokkal kényelmesebb ügyintézés a hagyományos, papíralapú bejelentésnél.

Ezekkel a modern megoldásokkal nemcsak időt és energiát, de akár utazásának költségeit is megtakaríthatja.

Váltson digitális ügyintézésre, hogy még több szabadideje maradjon az igazán fontos dolgokra!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 03. 19:00, vasárnap | Helyi

Lesújtó képet mutat a hazai hulladékgazdálkodás, a rendszer elfuserált, az adatok kiábrándítóak

A januárban induló kötelező visszaváltási rendszerről alig tudunk valamit.

2023. December 03. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2023. December 03. 13:00, vasárnap | Helyi

Hogyan ismerjük fel a félrevezető információkat az interneten?

Ez az a weboldal, amit legalább egyszer minden 13-16 évesnek látnia kellene, és a tanáraiknak is.

2023. December 03. 09:00, vasárnap | Helyi

Nézz a szemébe! Őt vered át, amikor a telefonhívásokkal szórakozol.

Idén már 382 szándékosan megtévesztő jelzés érkezett a tűzoltókhoz.