Városlista
2021. június 15, kedd - Jolán

Hírek

2012. Február 03. 07:36, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elfogták a mentőst gázoló cserbenhagyót

Elfogták a mentőst gázoló cserbenhagyót

Elfogták azt a gépkocsivezetőt, aki tavaly decemberben egy gyalogátkelőhelyen elgázolt egy szolgálaton kívüli mentőst, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott – tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: december 15-én Székesfehérváron a Szent György Kórház előtt történt a gázolás. A gyalogos többszörös töréses sérülést szenvedett.

A feltételezett elkövetőt kedden állították elő. A 32 éves székesfehérvári férfi beismerő vallomást tett; gépkocsiját lefoglalták. Az elkövetővel szemben közúti közlekedési baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás. A segítségnyújtás elmulasztása miatt felelősségét tovább vizsgálja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.

2021. Június 12. 08:39, szombat | Kék hírek

Elítéltek egy intim képekkel nőként zsaroló férfit

Jogerősen 20 hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt és több mint egymillió forintos kártérítésre kötelezett a bíróság pénteken egy férfit, aki női álprofillal kicsalt intim képekkel zsarolt egy férfit.

2021. Június 11. 09:51, péntek | Kék hírek

Drogültetvényt számoltak fel Röszkén - VIDEÓ

Professzionálisan kialakított marihuána-ültetvényt találtak a rendőrök Röszkén, kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vettek két férfit

2021. Június 10. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Minden ok nélkül tarkón vágta a nőt a buszmegállóban

A salgótarjáni buszpályaudvarnál ütött tarkón egy nőt minden előzmény nélkül egy etesi férfi.