Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. November 06. 11:01, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Elfogták egy 2011-es gyilkosság gyanúsítottját

Elfogták egy 2011-es gyilkosság gyanúsítottját

Elfogott a rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint megölt egy idős asszonyt Borsodban 2011 januárjában - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) pénteken.

A rendőrség honlapján azt írták, hogy a 33 éves férfi éjszaka betört egy kistelepülés családi házba, és olyan súlyosan bántalmazta az ott lakó asszonyt, hogy a helyszínen meghalt. A férfi ezután átkutatta a házat, és készpénzt, valamint néhány üveg italt tulajdonított el.

A nyomozók az idén újraindított eljárás során jutottak el a gyanúsítotthoz, akit kedden Kőszegen fogtak el.

A férfi ellen a KR NNI nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A bíróság elrendelte a letartóztatását - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.