Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Április 11. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Bágyogszovátért Egyesület

Elindult a Bágyogszovátért Egyesület honlapja

Elindult a Bágyogszovátért Egyesület honlapja

Örülünk, hogy segíthettünk.

Az InfoReklám Csoport teljes körű marketing szolgáltatást nyújt kisvállalkozásoknak, civil egyesületeknek, intézményeknek. 25 éve készítünk Szuperinfót, 6 éve üzemeltetjük az InfoRábaköz.hu portált, weboldalakat és üzleti facebook oldalakat készítünk és működtetünk partnereinknek. Tervezünk logót, készítünk névjegykártyát, szórólapot, prospektust és egyéb kiadványokat.

Elkötelezett hívei vagyunk az innovációnak, ebben látjuk cégünk és partnereink jövőjét.

Szeptemberben meghirdetett kampányunk célja az volt, hogy minél több céget, egyesületet, intézményt segítsünk kilépni az online világba, hogy ezzel ismertségüket és bevételüket is növelni tudják. Pályázatot írtunk ki kisvállalkozásoknak, intézményeknek és civil szervezeteknek, hogy a sorsolással kiválasztott nyertesnek elkészítjük a weboldalát. A pályázat nyertese a Bágyogszovátért Egyesület lett. Segítségünkkel önállóan készítették el weboldalukat, amit a napokban már közzé is tettek, az interneten elérhető.

Ezzel a köszöntővel fogadja az új honlap a látogatóit:

Szeretettel köszöntöm a honlap látogatóit, községünk lakóit, egykori bágyogszovátiakat és mindazokat, akik ellátogatnak a Bágyogszovátért Egyesület weblapjára.

Honlapunk célja, hogy hírt adjon településünk minden rezdüléséről, bemutassa a községben történteket. A virtuális látogatás során megismerhetőek lesznek Bágyogszovát értékei, régi eseményei. Képet kaphat a látogató községünk önszerveződő közösségeiről és vállalkozásairól, valamint mindazon eseményekről, érdekességekről, melyek mindennapi életünkkel függnek össze.

A község életével foglalkozó honlap nyitott ablak a világra, nézzen be rajta Ön is, látni fogja az itt történteket. Reménykedünk, hogy elősegíthetjük kapcsolatok kiépítését és az elszármazottakkal való kapcsolattartást is.

Szeretnénk hasznos információkat adni, sőt arra is lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy akár apróhirdetését, akcióit ingyenesen megjelentesse.
Törekszünk arra, hogy bemutassunk (példaképül állítsunk) olyan személyeket, akik az élet valamely területén az átlagnál többet, értékesebbet tesznek(tettek), akik jó hírét keltik(keltették) községünknek.

Bíztatok mindenkit, hogy tartson velünk, legyünk minél többen, akik maguk is hozzájárulnak a honlap gazdagabbá, érdekesebbé tételéhez!

Írjuk, szerkesszük közösen a www.bagyogszovatert.hu-t!

Írja meg, ha követendő, jó dolgokat tapasztal, tegye szóvá, ha településünk fejlődését gátló rossz tapasztalatai vannak!

Találkozzunk naponta !
Remélve, hogy érdeklődését felkeltettük, tisztelettel:

Torma József
Bágyogszovátért Egyesület elnöke

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.