Városlista
2019. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2019. Június 01. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: Rábacsécsény Önkormányzat

Elkészült Rábacsécsény község iskolai épületének energetikai korszerűsítése

Elkészült Rábacsécsény község iskolai épületének energetikai korszerűsítése

A vissza nem térítendő támogatás 47,91 millió forint volt, melyet az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapja finanszírozott.

A fejlesztés során Rábacsécsény község iskolájának épülete került energetikai korszerűsítésre. A 47,91 millió forintos beruházásnak köszönhetően Rábacsécsény Község Önkormányzata az épület fenntartását költséghatékonyabban tudja majd biztosítani. A kivitelezés befejeződött, így mostantól az európai uniós támogatásnak köszönhetően környezetbarát és gazdaságosan üzemeltethető intézménnyel gazdagodott a Község.

A projekt célja az épület hőtechnikai adottságainak javítása, valamint hőveszteségeinek csökkentése volt, így ennek érdekében a pályázat keretében az épület hőszigetelésének és nyílászáróinak korszerűsítése valósult meg. Továbbá az épület bejáratához akadálymentes feljárót építettek és egy akadálymentes mellékhelyiség is kialakításra került.

Rábacsécsény Község Önkormányzatának célja, hogy az uniós támogatásból finanszírozott középület korszerűsítése révén, a településképi megújulás mellett jelentős vásárolt energiahordozó-költség megtakarítás legyen elérhető. A beruházásnak köszönhetően az energetikai megtakarítás jelentős károsanyag-kibocsátás csökkenést is eredményez.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 13. 19:20, péntek | Helyi

Jövő szombatra szemétszedési akciót hirdettek Szanyban

A tisztább faluért

2019. Szeptember 13. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2019. Szeptember 13. 09:56, péntek | Helyi

Az erdőtüzek megelőzésére hívták fel a figyelmet

Szeptember 12-én már 11. alkalommal nyitotta meg kapuit Sopronban az innoLignum Sopron 2019 - Erdészeti és Faipari Kiállítás és Szakvásár

2019. Szeptember 12. 16:37, csütörtök | Helyi

Életveszélyes sérülés lett a vita vége Fehértón

A gyanúsítottat és a sértettet is őrizetbe vették a győri rendőrök.