Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2019. Október 03. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Vitnyéd Önkormányzat

Elkészült Vitnyéd Község Polgármesteri Hivatalának épületenergetikai korszerűsítése

Elkészült Vitnyéd Község Polgármesteri Hivatalának épületenergetikai korszerűsítése

Az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapja a beruházáshoz 33,72 millió forint vissza nem térítendő támogatást adott.

A 33,72 millió forintos beruházásnak köszönhetően Vitnyéd Község Önkormányzata az épület fenntartását költséghatékonyabban tudja majd biztosítani. A beruházás befejeződött, így az európai uniós támogatásnak köszönhetően környezetbarát és gazdaságosan üzemeltethető intézménnyel gazdagodott a település.

A támogatásnak köszönhetően az épület homlokzat-, tetőfödém szigetelése, nyílászárók cseréje, és akadálymentesítés valósult meg, továbbá kondenzációs kazán beépítésére és napelemes áramellátás kiépítésére is sor került.
A projekt hosszú távú közvetlen céljai között szerepel a működési költségek csökkentése, a magasabb komfortfokozat elérése.

Vitnyéd Község Önkormányzatának kiemelt célja, hogy a tulajdonában lévő épületeken a lehető legmagasabb szintű energetikai korszerűsítést hajtsa végre, ezáltal biztosítva a hosszú távú hatékony fenntartást, továbbá olyan energetikai fejlesztést hajtson végre az épületeken, amelyek a beruházás mértékének megfelelően valóban képes növelni az épület energia felhasználásának hatékonyságát, ezáltal csökkenteni a működéshez szükséges pénzügyi forrásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:00, hétfő | Helyi

Kedden Kisfaludon szólal meg a sziréna

Szirénapróba lesz.

2021. Január 25. 13:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Segítse vérével a koronavírusos betegek gyógyulását!

2021. Január 25. 08:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Hálózatkarbantartást végez az áramszolgáltató.

2021. Január 24. 14:55, vasárnap | Helyi

Most hat ismeretlen károkozó autóst keresnek

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.