Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Október 03. 07:16, kedd | Bulvár
Forrás: Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:

Ellentmondásos információk a legendás zenész halálhíréről

Ellentmondásos információk a legendás zenész halálhíréről

Ellentmondásos információk láttak napvilágot hétfőn a legendás amerikai zenész, Tom Petty halálhíréről.

A TMZ magazin a bejelentést követő néhány óra múlva visszavonta a hírt, és azt írta, még küzdenek a 66 éves zenész és dalszövegíró életéért, a New York Daily News azonban az esti órákban bejelentette, hogy lekapcsolták a gépekről.
Tom Petty halálhíréről először a TMZ magazin adott hírt, majd ezt megerősítette először a CBS televízió, aztán több amerikai médium, köztük például a Variety magazin internetes kiadása, vagy a Huffington Post című portál is.

A TMZ azonban néhány órán belül visszavonta a hírt, s azt írta: Tom Petty a vasárnap esti szívroham után súlyos és eszméletlen állapotban van, gépek tartják életben, és küzdenek az életéért.

Hasonlóan tudósított a Rolling Stone magazin is. A hírt először megerősítő CBS televízió azonban változatlanul azt közölte, hogy a rocklegenda halott, családtagjai papot hívtak hozzá és rendelkeztek, hogy kapcsolják le őt a lélegeztető gépről. Több médium hangsúlyozta, hogy Tom Petty agyhalott.
Sem a művész családja, sem pedig az impresszáriója egyelőre nem tett közzé bejelentést vagy nyilatkozatot. A Los Angeles-i rendőrség - újságírói érdeklődésre - csupán annyit közölt: nem áll módjában sem megerősíteni, sem cáfolni az ellentmondásos információkat.

Címkék: halál, tom petty, zenész

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára