Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Március 28. 19:27, kedd | Belföld
Forrás: Rendőrség

Előkerült az ötéves kisfiú Tolnában!

Előkerült az ötéves kisfiú Tolnában!

A társadalmi összefogásnak köszönhetően csaknem egy nap kutatás után a Tolna-Mözs határában egy vetésben találták meg Gergőt.

Március 27-én nem sokkal 17 óra előtt eltűnt egy ötéves kisfiú, Gergő a tolna-mözsi otthonukból. A bejelentést követően a gyalogos kutatók mellett rendőrségi helikopter is pásztázta a környéket. Már az esti órákban érkeztek speciális kutyás mentők és polgárőrök a kisgyermek keresésére. Rajtuk kívül nagyon sok önkéntes is bekapcsolódott a kutatásba - írja a Tolna Vármegyei Rendőrség.

Nagy segítséget nyújtottak a keresésben a Terrorelhárítási Központ munkatársai is, akik drónokkal is kutattak a területen. A mai napon is több százan csatlakoztak a kereséshez, akik az ország számos pontjáról érkeztek, hogy segítsenek.

Gergőt ma is egész nap keresték. Végül két paksi önkéntes kutyás - Góman Dávid és Jelencsik Zsolt, valamint kutyáik Jenny és Tequila - találták meg a kisfiút otthonától több mintegy egy kilométerre, egy búzavetésben, nem sokkal délután fél öt előtt, csaknem egy nappal az eltűnése után.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.