Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Február 19. 16:00, vasárnap | Életmód
Forrás: blikk

Eltűnt a boltok polcairól, de hamarosan visszatérhet a régi kedvenc, a Pilóta keksz

Eltűnt a boltok polcairól, de hamarosan visszatérhet a régi kedvenc, a Pilóta keksz

Höva lett?

Hónapok óta nem kapható a magyarok egyik kedvenc édessége, a Pilóta keksz.- írta meg a Blikk. A helyzet már odáig fajult, hogy az internetes hirdetési oldalakon több ezer forintért adnak egy-egy csomagot a klasszikus magyar csemegéből, ráadásul nemcsak kínálják őket, de meg is veszik. Az üzletek tulajdonosai sem tudták elárulni, hogy mikor kaphatnak újra a kekszből: egyelőre csak vaníliás karika kapható, ami hát, mind tudjuk, legfeljebb külsőre hasonlít, de valójában ég és föld a kettő.

A Blikk kérdésére a keksz sorsát illetően válaszolt a gyártó Mondelez Hungária, és úgy tűnik, nem kell végleg lemondanunk az édességről.

- A Pilóta kekszet gyártó és forgalmazó Mondelez Hungária továbbra is arra törekszik, hogy minél előbb visszatérhessen a boltok polcaira a magyarok egyik legkedveltebb keksze, a Pilóta szendvicskeksz. Az elmúlt hónapokban a készlethiányt részben okozó alapanyag- és csomagolóanyaghiányt sikerült megszüntetni, és a gyártásszervezési nehézségek megoldása tekintetében is jelentős előrelépések történtek – közölte a gyártó cég.

– Szeretnénk megköszönni minden hűséges fogyasztónknak a Pilóta keksz iránti szeretetüket és ragaszkodásukat, és külön köszönjük türelmüket is. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a magyarok által különösen kedvelt termék minél hamarabb visszakerülhessen a háztartásokba – mondta Grzegorz Lis, a Mondelez Hungária ügyvezető igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.