Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2012. Február 29. 07:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Elvonóról ment az Oscarra

Elvonóról ment az Oscarra

Alig jött ki a színész a Betty Ford klinikáról, máris bulizni ment. Gerard Butler néhány hetet töltött az elvonón, ahová önként vonult be.

A 42 éves sztár saját bevallása szerint évek óta nem tudott olyan felhőtlenül szórakozni, mint az egyik hétvégi Oscar partin. "Nem hittem, hogy ilyen jól érzem majd magam." - mondta a New York Post újságírójának Gerard Butler. A színész eleinte otthon akart maradni, hiszen csak egy nappal korábban ért véget a kezelése a Betty Ford klinikán, ahová önként vonult be. Bár azt pletykálták, alkohol problémái miatt kért segítséget, valójában gyógyszerfüggőségének akart véget vetni.

Butler problémái a 300 című film forgatásán kezdődtek, 2006-ban, amikor számtalan sérülést szenvedett az akció jelenetek során. Később csak romlott a helyzet a szörf balesete után, már a legerősebb fájdalomcsillapító sem használt, és akkor nyugtatókat kért az orvosától, amitől azonban saját megfogalmazása szerint "félkómában" töltötte a napjait. Nem is emlékezett néha, kivel, mit beszélt meg. A sztár szóvivője elmondta, hogy a kezelés sikeres volt, és az orvosok szerint Butlernek nem kell újabb heteket töltenie a klinikán.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.

2022. Október 21. 15:02, péntek | Bulvár

Kevin Spacey-t felmentették a szexuális zaklatás vádja alól New Yorkban

Kevin Spacey amerikai színészt felmentette a szexuális zaklatás vádja alól egy New York-i bíróság - számolt be róla a BBC hírportálja pénteken.