Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2018. Október 11. 14:42, csütörtök | PR

Employer branding: az iroda mint vonzerő

Employer branding: az iroda mint vonzerő

A képzett munkaerő iránt hatalmas a kereslet, és a cégek igyekeznek a potenciális jó munkatársakat magukhoz hódítani. Amikor már a fizetés nem is kérdés, a kellemes munkahely és a jó csapat lehet az -

- amivel meggyőzhetőek az ifjú titánok.

Folyamatos önreklám és online jelenlét

A social media használata ma már elengedhetetlen a komolyabb cégeknek, és ebben a vizuális tartalom nagyon lényeges elem. Az adott vállalat remekül be tud mutatkozni például a blogján vagy az Instagram oldalán az ügyfeleknek és a leendő kollégáknak.
Az employer brand manager feladatköre konkrétan az, hogy megtalálja a kommunikációs csatornát a potenciális kollégákhoz, és bevonzza őket - mármint azokat, akiket érdemes. Lényegében magát a munkahelyet marketingeli.
Nagyon nagy jelentősége van a cég magáról sugárzott képét tekintve annak, hogy milyen irodát tud felmutatni.
A munkaadóknak kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy a munkahely maga vonzó és megtartó is legyen. Érdemes eleve egy magas színvonalú irodát bérelni - például az In-Management kínálatából -, de egy ígéretes teret berendezhet és átalakíthat a vállalat a saját profilja szerint.

Nem elég felakasztani egy darts táblát

Nemcsak a közmondásos csocsóasztal és a babzsákfotel számít; ennél több elemből kell összerakni azt, hogy az irodába élmény legyen bemenni a dolgozóknak.
Azért is jó, ha a munkahely komfortos és családias, mert akkor sokkal tovább maradnak benn a beosztottak, mintha egy barátságtalan, huzatos, zörgő légkondícionálós helyen néznék az órájukat.A nagy cégek teljesen komolyan veszik mind az ‘office space’ kellemessé tételét, mind annak széles körű prezentálását. A L’Oreal Instagram oldalán például számtalan kép jelent már meg a vállalat központjának imponáló belsőjéről.
A kreativitást itt színes és otthonos irodai terek pörgetik fel, például két méter hosszú óriáspárnákon heverészve, vagy szőnyegen ülve is lehet dolgozni. De a csodás körülményekkel vonzza a tehetségeket a Microsoft vagy a Google is.
Sok magyar nagyvállalat is felmutat remek belső tereket. A hazai nyilvánosság előtti megjelenést segítik az olyan lehetőségek, mint például az Év Irodája verseny. A környezettudatosság most az egyik legfontosabb hívószó, és divatos a saját kert, zöld terület, akár csak egy tetőterasz formájában.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Április 14. 10:08, kedd | PR

Elengedhetetlen konyhai eszköz: a botmixer

Számos olyan konyhai berendezés létezik, amely a háziasszonyok és főzni szerető férfiak részére is elengedhetetlen kiegészítőnek számít.

2020. Április 03. 05:00, péntek | PR

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 19. 19:34, csütörtök | PR

Amit az Ardbeg whisky történetéről és gyártásáról tudni érdemes

Az Islay-sziget több neves whisky gyártó üzem otthonául is szolgál, köztük pedig egyértelműen a magasabbra taksált üzemekhez tartozik az Ardbeg.