Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Szeptember 01. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Szeretlek Magyarország

Érzelmi intelligencia teszt: Válassz egy figurát, és megmondjuk ki vagy!

Érzelmi intelligencia teszt: Válassz egy figurát, és megmondjuk ki vagy!

Pip Wilson emberkéinek segítségével pár perc alatt kiderítheted, hogy milyen az alapszemélyiséged

Végre egy teszt, amely nem unalmas kérdésekkel vagy már mindenütt látott ábrákkal/fotókkal segít eldönteni, alapvetően milyen személyiségtípusba tartozunk. Egy Pip Wilson nevű pszichológus ugyanis kedves kis emberkéket ábrázoló rajzot használ ehhez.

A képen látható alakok más-más lelkiállapot és élethelyzetet fejeznek ki. Hogyan tudtod meg, melyik típusba tartozol, milyen a habitusod, az érzelmi intelligenciád? Ehhez két alakot kell kiválasztanod. Először válaszd ki azt az egy figurát, amelyikről úgy gondolod, a legjobban jellemez téged, vagy amelyik szerinted a legjobban hasonlítasz. A második lépés az, hogy válaszd azt a figurát, amelyikre a leginkább hasonlítani szeretnél.

Íme, a megoldás:

Ha az 1,3,6 vagy 7-es figurát választottad: elég motivált vagy az életben, nem félsz az akadályoktól, bármilyen nehézség adódjon is.

Ha a 2,11,12,18, vagy 19-es emberkét választottad: szinte biztos, hogy kommunikatív, beszédes személyiség vagy, aki segít a barátainak.

Ha a 4-es figurát választottad: olyan ember lehetsz, aki stabilan megállja a helyét az életben és igyekszik minél több mindent megvalósítani.

Ha az 5-ös figurát választottad: rendszerint fáradt és gyenge vagy, és nincs elegendő erőd az élethez.

Ha a 13-as és 21-es figurát választottad: kissé visszafogott személyiség lehetsz, aki gyakran küzd belső konfliktusokkal, anélkül, hogy ezeket megosztaná másokkal.

Ha a 8-as figurát választottad: leginkább csak magadra gondolsz, hajlamos vagy arra, hogy a te saját világodban merülj el.

Ha a 9-es figurát választottad: imádsz szórakozni, alapjában véve boldog ember vagy.

Ha a 10-es vagy a 15-ös figurát választottad: képesek vagy remekül alkalmazkodni az életben, és alapvetően optimista személyiség vagy.

Ha a 14-es figurát választottad: valószínűleg lelki traumát élsz át, ami miatt érzelmileg összeomlottál. Súlyos krízisen mehetsz keresztül.

Ha a 20-ast figurát választottad: hatalmas önbizalommal rendelkezel, te irányítasz, igazi vezéregyéniség vagy, aki arra törekszik, hogy a körülötte lévők mindig adjanak a véleményére.

Ha a 16-os figurát választottad: valószínűleg belefáradtál abba, hogy mindig támogatnod kell valakit. Ezért öleled át azt, aki a 17-est választotta, aki arra törekszik, hogy minél jobban ráfigyeljenek.

Pip Wilson ábráját a világ számos pontján ismerik. Az idős pszichológus egyik szakterülete az érzelmi intelligencia. A teszt eredetileg azt hivatott kideríteni, hol a tanulási nehézségekkel küzdő diákok milyen személyiségek, ám kiderült, hogy az ábra felnőttek esetében is eredményesen alkalmazható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.