Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2019. Szeptember 17. 13:44, kedd | Külföld

“Év Márkája” lett a FRONTLINE az 2019-2020-as World Branding Awards-on

“Év Márkája” lett a FRONTLINE az 2019-2020-as World Branding Awards-on

A kutyák és macskák számára külső élősködők elleni védelmet nyújtó szert a fogyasztók jelölték a legjobb márkákat kitűntető díjra.

A kutyák és macskák számára külső élősködők elleni védelmet nyújtó szert a fogyasztók jelölték a legjobb márkákat kitűntető díjra.

A World Branding Awards állatok kategóriájában világszerte 6 kontinens 38 országának több mint 95 000 házikedvenc- és állatrajongója szavazott legkedvesebb márkájára a 2019-2020-as évre. A győztesek elbírálása három szakasz szerint zajlik: értékelik magát a márkát, van egy fogyasztói piackutatás, illetve egy nyilvános online szavazás.

Az eseményt a londoni székhelyű nonprofit szervezet, a World Branding Forum szervezi, amely mind a szakemberek, mind a fogyasztók érdekében igyekszik előmozdítani a márkaépítési standardokat, s emellett számos edukációs programot szervez és támogat.

„A World Branding Awards a folyamatos és elkötelezett munkánk gyümölcse, amely elengedhetetlen a kiváló márkák építéséhez. Mivel a fogyasztói szavazatok a végső pontszám 70%-át teszik ki, a díjak nyerteseinek elég jó márkaismertséggel kell rendelkezniük a fogyasztóik körében” – magyarázta Richard Rowles, a World Branding Forum elnöke.

„Nagyon örülünk annak, hogy megnyertük ezt a világszerte megbecsült címet. Ez a díj elismeri csapataink munkáját, akik fáradhatatlanul a magas márkaismertségen dolgoznak, valamint azon, hogy az emberek tudják, mit képviselnek márkáink az állandóan változó kisállat- és állategészségügyben.” – tette hozzá Damien Martin, a Boehringer Ingelheim Kisállat Egészségügy Üzletágának globális vezetője.

Boehringer Ingelheim Állatgyógyászati Üzletág

A Boehringer Ingelheim a második legnagyobb állatgyógyászati cég a világon, 2018-ban közel nettó 4 milliárd eurós árbevétellel több mint 150 piacon.

Világszerte több mint 10 000 munkavállalót foglalkoztatunk, akik napi munkájuk során az állatok jóllétének megteremtésén és jövőjén fáradoznak. A kezeléssel szemben a megelőzésben hiszünk, ezért elsősorban az innovatív megoldások fejlesztésére fókuszálunk a vakcinák, a parazita ellenes és a terápiás készítmények területén. Fejlett, megelőző egészségügyi termékeink, eszközeink és szolgáltatásaink széles választékával támogatjuk vásárlóinkat állataik egészségének megőrzésében.

További információért látogasson el a www.boehringer-ingelheim.com/animal-health/overview weboldalra.

World Branding Forum
A World Branding Forum egy nonprofit szervezet, amely a márkaépítési standardok előmozdítása mellett kötelezte el magát a márkaépítéssel foglalkozó szakemberek és a fogyasztók érdekében. Ez magába foglal mindenkit, aki márkaépítéssel, dizájnnal, marketinggel, PR-rel és kommunikáció szabályozással foglalkozik a világon. A WBF számos kutatás és fejlesztéshez, edukációhoz, elismeréshez, kapcsolatépítéshez, valamint eléréshez kapcsolódó programot gyárt, szervez és támogat. További információ a szervezetről a brandingforum.org oldalon érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 08:00, hétfő | Külföld

Meginoghat az oltási terv az AstraZeneca bejelentése miatt Ausztriában is

Ausztriában is meginoghat az oltási kampány, miután a svéd-brit AstraZeneca gyógyszergyártó cég bejelentette, hogy az első negyedévben nem tudja vállalni a megígért oltóanyag leszállítását - írták az osztrák lapok.

2021. Január 25. 06:00, hétfő | Külföld

Megállt a fertőzések számának emelkedése Nagy-Britanniában

Nagy-Britanniában sok országrészben már csökken az újonnan bekövetkező fertőzések száma, de még nincs itt az ideje a járvány megfékezését célzó korlátozások feloldásának

2021. Január 25. 05:00, hétfő | Külföld

A szlovének mintegy hatvan százaléka valószínűleg beoltatná magát

A szlovének mintegy 60 százaléka valószínűleg beoltatná magát a koronavírus ellen, ami jelentős növekedés e téren: tavaly októberben még csak a megkérdezettek húsz százaléka válaszolta azt, hogy kérné a védőoltást

2021. Január 24. 19:17, vasárnap | Külföld

Őrizetbe vették az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét, a kínai születésű, kanadai állampolgársággal rendelkező Tse Chi Lopot