Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Január 20. 21:15, szerda | Életmód
Forrás: Naurel

Evolve

Evolve

A brit Evolve márka megalkotói hisznek termékeik újjászületésében, ezért a bio és természetes összetevőkből készülő szépségápolási készítményeiket modern, biológiailag teljesen lebomló csomagolásba öltöztetik.

A márka megálmodója Laura Rudoe szenvedélyesen kutatja a leghatékonyabb összetevőket és folyamatosan ötletel az újabb és újabb termékeken. Álmait és ötleteit Violaine Bargues váltja valóra. Ő dolgozik a fejlesztéseken, intézi a minősítéseket és válaszol a termékekkel kapcsolatos vevői kérdésekre.

Laura és Violaine készítményeikis mennyiségben, kizárólag kézzel készülnek a Hertfordshire-i műhelyükben, mert vásárlóknak nagyon magas minőséget ésfrisseségetszeretnének biztosítani.

A vállalkozás első, természetes szépségápolási szereit 2009-ben kezdte forgalmazni, Evolve néven. Azóta már az új bőrápolási márkájuk, az S5 is megjelent. 2014. júliusában pedig elkészült a legújabb műhelyük, ahol azonnal az új kollekció fejlesztésén kezdtek dolgozni.

Kiváló minőségű alapanyagok

Az Evolve kozmetikumok a legmagasabb minőségű bio és természetes összetevőkből készülnek, amelyek csak Laura hosszas tanulmányozása és gondos vizsgálata alapján kerülhetnek a műhelybe. Termékeiket a környezet tiszteletben tartásával, az átláthatóság és méltányosság elvei mentén készítik. Éppen ezért még a csomagolóanyag is csak újrahasznosítható, biológiailag lebomló műanyagból vagy üvegből készülhet.

Szigorúan vett minőség

Az Evolve termékek magas minőségét az Ecocert minősítés garantálja. Készítményeik nem tartalmaznak parabéneket, ftalátokat, mesterséges adalékanygaokat, színezékeket és illatanyagokat, SLS-t, SLES-t, szilikont vagy génmódosított összetevőket.
Nem tesztelik őket állatokon, és fontosnak tartják, hogy alapanyag-beszállítóik is hasonló elvek mentén dolgozzanak.

Kinek ajánljuk?

Az Evolve termékeket azoknak ajánljuk, akik kitűnő minőségű, magas hatóanyagtartalmú, gondos kézi munkával és rengeteg szeretettel készített szépségápolási termékeket keresnek testük ápolásához, és nem elégednek meg a nagyipari tucattermelés kínálatával.

Az Evolve termékek a testápolás számos területére kínálnak megoldást. A testradír, a tusfürdő és a testkrém segít bársonyossá, selymessé tenni a bőrt. Az arclemosó,a tonik és az arckrémek az arc érzékeny bőrének természetes ápolását segítik, a proteinben gazdag sampon és hajkondícionáló pedig puhaságot és selymes csillogást kölcsönös a hajnak.

Válaszd Te is az Evolve kozmetikumokat, ha a tömegtermékek helyett igényes, kézzel készített, magas minőségű természetes készítményekkel ápolnád bőrödet!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:55, vasárnap | Életmód

Fonogram-díjátadó: a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló és a Góbé is nyert

Mások mellett a Zaporozsec, a Carson Coma, Rúzsa Magdi, Pogány Induló, Saya Noé, a Thy Catafalque és a Góbé is Fonogram-díjat kapott a szombaton a budapesti Barabás Villában tartott eseményen.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.