Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2012. Február 18. 13:37, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Exét is kitiltották Whitney Houston temetéséről

Exét is kitiltották Whitney Houston temetéséről

Privát ceremónia keretében temetik el szombaton Whitney Houstont. A szertartásra a család a sztár volt férjét, Bobby Brownt sem akarja meghívni, de ő nem tágít.

Szombaton helyezik örök nyugalomra a múlt héten, 48 éves korában elhunyt Whitney Houstont. A sztárt privát ceremóniával, kizárólag meghívott vendégek jelenlétében búcsúztatják el a hozzátartozói abban a newarki templomban, ahol először hallhatta nagyobb közönség a hangját gyerekkorában. A rokonok eredetileg egy sportcentrumban lehetőséget akartak biztosítani a rajongóknak, hogy személyesen is leróhassák kegyeletüket az elhunyt előtt, de a temetkezési vállalat kérésére ettől végül elálltak, és helyette úgy döntöttek, hogy az interneten közvetítik a szertartást.

Könnyen lehet azonban, hogy a legközelebbi hozzátartozók egyike is csak a távolból követheti az eseményeket, a szűk családi kör ugyanis állítólag nem hajlandó meghívni az énekesnő volt férjét, Bobby Brownt, sőt egyenesen arról értesítették, hogy nem kívánt személy lesz a helyszínen. A két sztár 14 évig tartó házassága közismerten viharos volt, és Whitney Houston rokonai úgy gondolják, hogy ezért Brown a felelős, akárcsak azért, hogy az énekesnő kábítószerekhez nyúlt, így már régóta ellenségesen viselkednek vele szemben. Brownt igyekeznek távol tartani lányától, az anyja halála óta sokkos állapotban lévő Bobbi Kristinától is, a volt férj azonban egyelőre nem adta fel a harcot, és igyekszik közel lenni a gyerekhez, valamint bejutni a temetésre is. A kérdés az, hogy valamelyik fél az elhunyt emlékére tekintettel végül hajlandó lesz-e félretenni büszkeségét, vagy a legalkalmatlanabb pillanatokban is folytatni akarják a viszálykodást.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 07:38, kedd | Bulvár

Engedély nélkül működött a hétvégén leégett spanyol diszkó, ahol meghalt 13 ember

Nem volt működési engedélye annak a diszkónak, ahol a hétvégén 13 ember tűzben életét vesztette - közölte Antonio Navarro, a délkelet-spanyolországi Murcia alpolgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb