Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Február 18. 13:37, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Exét is kitiltották Whitney Houston temetéséről

Exét is kitiltották Whitney Houston temetéséről

Privát ceremónia keretében temetik el szombaton Whitney Houstont. A szertartásra a család a sztár volt férjét, Bobby Brownt sem akarja meghívni, de ő nem tágít.

Szombaton helyezik örök nyugalomra a múlt héten, 48 éves korában elhunyt Whitney Houstont. A sztárt privát ceremóniával, kizárólag meghívott vendégek jelenlétében búcsúztatják el a hozzátartozói abban a newarki templomban, ahol először hallhatta nagyobb közönség a hangját gyerekkorában. A rokonok eredetileg egy sportcentrumban lehetőséget akartak biztosítani a rajongóknak, hogy személyesen is leróhassák kegyeletüket az elhunyt előtt, de a temetkezési vállalat kérésére ettől végül elálltak, és helyette úgy döntöttek, hogy az interneten közvetítik a szertartást.

Könnyen lehet azonban, hogy a legközelebbi hozzátartozók egyike is csak a távolból követheti az eseményeket, a szűk családi kör ugyanis állítólag nem hajlandó meghívni az énekesnő volt férjét, Bobby Brownt, sőt egyenesen arról értesítették, hogy nem kívánt személy lesz a helyszínen. A két sztár 14 évig tartó házassága közismerten viharos volt, és Whitney Houston rokonai úgy gondolják, hogy ezért Brown a felelős, akárcsak azért, hogy az énekesnő kábítószerekhez nyúlt, így már régóta ellenségesen viselkednek vele szemben. Brownt igyekeznek távol tartani lányától, az anyja halála óta sokkos állapotban lévő Bobbi Kristinától is, a volt férj azonban egyelőre nem adta fel a harcot, és igyekszik közel lenni a gyerekhez, valamint bejutni a temetésre is. A kérdés az, hogy valamelyik fél az elhunyt emlékére tekintettel végül hajlandó lesz-e félretenni büszkeségét, vagy a legalkalmatlanabb pillanatokban is folytatni akarják a viszálykodást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.