Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Április 23. 07:25, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Vasárnapi Ász

Ez a való világ: elmúlt a szerelem

Ez a való világ: elmúlt a szerelem

A villa falain kívül VV Attilának három hét kellett arra, hogy rádöbbenjen: VV Kinga iránti érzelmei elmúltak. A szőkeség nem titkolta könnyeit a Fókusz kamerái előtt.

- Megpróbáltuk, együtt voltunk, nem jött össze! Megvisel a dolog, mert én még mindig nagyon szeretem őt. Annyi minden köt össze bennünket, de talán jobb lesz így mindkettőnknek - nyilatkozta Kinga.

A legutóbbi valóságshow győztese szintén azt hangoztatta, hogy nagyon szereti Kingát.

- A játék alatt valóban eljött az a pont, amikor fülig beleszerettem. A ValóVilágot követően összejöttünk. De az az igazság, hogy bennem elmúltak ezek az érzelmek. Továbbra is nagyon szeretem Kingát, de köztünk ez a kapcsolat nem működik.

Akik annak idején fél éven keresztül követték a fiatalok se veled, se nélküled kapcsolatát, azt, ahogy hol lelki társaknak érezték magukat, majd viharos gyorsasággal összevesztek, nem tartják kizártnak, hogy a románc még valamikor folytatódik...

Vasárnapi Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.