Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2013. November 25. 18:00, hétfő | Bulvár
Forrás: manna.ro

Ez már nagyon durva! A mai fiatalok tényleg megőrültek?

Ez már nagyon durva! A mai fiatalok tényleg megőrültek?

Valószínűleg az eddigi leghülyébb fogyókúrás őrület hódít: üdítőbe mártott vattát esznek a fiatalok, így próbálkozva a fogyással.

Korábban Eddie Murphy 23 éves lánya, Bria mondta, hogy több fotómodellt is látott, akik üdítőbe mártott vattával fogynak, és most úgy tűnik egyre több tinédzser is ezzel a szokatlan módszerhez folyamodik.

A „fogyókúra” lényege, hogy néhány vattagolyót mártanak narancslébe, és azt eszik meg, így egy kalóriamentes teltségérzetet érnek el.

Az orvosok arra figyelmeztetnek, hogy a módszer életveszélyes: egyrészt az alultápláltság veszélye is fennáll, de a lenyelt poliészter is mérgező lehet. Ezen kívül a vattadarabok bélzáródást is eredményezhetnek, ami egy újabb indok az őrült diéta elkerüléséhez.

Címkék: fogyókúra, színes

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.