Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2012. Március 21. 07:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ez várja Damu Rolandot a börtönben

Ez várja Damu Rolandot a börtönben

Eldőlt: az egykori sorozatszínészre négy év hat hónapnyi letöltendő börtönbüntetés vár. Csakhogy ez az idő maga lesz a pokol Damu Roland számára egyes információk szerint.

Legutóbb a Hír24 talált rá egy olyan férfira, aki maga is ült már, így felvázolta, hogyan fogadják majd a börtönben a színészt. "Damu estében azt látni, hogy hirtelen haragú, az nem jó, főleg nem odabent, hiszen ott hamar pattan az ember. Az ilyen mentalitású emberek szednek össze pár év bűnvádit. Az előzetesben más világ van, ott maximum a zárka társaiddal kell megtalálni a közös nevezőt, de egy börtönben, ahol vannak kétezren, az más. Damunak sok sikert, és kitartást, neki hosszú lesz"

De más források is alátámasztják, hogy nem lesz könnyű dolga, hiszen a többi elítélt nem szívleli azokat az embereket, akiket erőszaktétellel vádoltak. Éppen ezért legjobb esetben "csupán" kiközösítik, viszont előfordulhat, hogy bántalmazzák is őket. Vagyis Rolandnak a legrosszabbra kell felkészülnie. Mert míg Stohl Andrásnak esélye volt arra, hogy elfogadtassa magát rabtársaival, és a bent töltött időt a körülményekhez képest jól töltse el, addig a színész erről nem is álmodhat.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 12. 16:00, vasárnap | Bulvár

Sorozat készül a Valami Amerika című filmből

Az RTL+ streaming platformon fog megjelenni.