Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Július 11. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: saját forrás

Ezüstikrek Rábatamásiból

Ezüstikrek Rábatamásiból

Hogy kerülnek a babák a borosüvegre?

Ágfalván már a hatodik Ikerfesztivált rendezték a hétvégén. Az ország számos településéről érkeztek a szülők és a gyerekek. A gazdag program fénypontja a jövő év ikerarca verseny volt. A győztes ikerpár fényképe a jövő évi fesztivál plakátján lesz látható.

A fesztiválnak rábaközi résztvevői is voltak, Németh Kristóf és Németh Krisztián rábatamási ikerpár személyében. Mivel a versenyzők még csak hat hónaposak, a szülők vállalták helyettük az interjút. Németh Sándor és Orosz Ildikó szülők az interneten értesültek a fesztiválról, és nem a versenyzés szándéka, hanem a kíváncsiság és egy jó program ígérete vitte őket és gyermekeiket Ágfalvára.

- Egyáltalán nem volt szándékunk nevezni a versenybe, de mikor megérkeztünk, olyan természetesnek tűnt a regisztráció, és mindjárt a 27. sorszám reménykedő tulajdonosai lehettünk. - mesélték a büszke szülők. Ötven ikerpár, és 4 hármas iker szülei nevezték gyerekeiket az „Év ikerarca” versenyre. Felmentünk e gyerekekkel a színpadra, és egy rövid bemutatkozás volt csak a „feladat”. A többi már a résztvevők szimpátiáján múlt. Meglepődtünk, de büszkék is voltunk, hogy a nevezett ikrek közt a második helyezést érték el a gyerekeink. Ez ráadásul azzal jár, hogy hogy a fesztivál jövő évi hivatalos borának, a kékfrankosnak a címkéjén Kristóf és Krisztián fényképe lesz majd.

Címkék: ikerfesztivál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?

2024. Május 02. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!