Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2011. December 04. 07:54, vasárnap | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Ezúttal Kováts Vera búcsúzott az X-Faktorból - VIDEÓ

Ezúttal Kováts Vera búcsúzott az X-Faktorból - VIDEÓ

Kováts Vera és Baricz Gergő kapta szombaton a legkevesebb nézői szavazatot, így nekik kellett párbaj-dalt énekelni az este folyamán.

Elsőként Kováts Vera énekelhette el párbaj-dalát, egy Mylie Cyrus slágert. Baricz Gergő az Aerosmith Dream On című dalával küzdött a bennmaradásért.

A mentorok értékelték a versenyzőket. Keresztes Ildikó az egyik legtehetségesebb embernek nevezte Baricz Gergőt és élete egyik nagy ajándékának. Kováts Verát viszont még nyersnek tartja, ezért őt küldte haza. Feró leszidta mindkét párbajozót, majd Gergőt küldte haza. Malekben mindkét énekes nagy nyomot hagyott, de Verának szívesebben írna dalokat, szívesebben hallgatná a lemezét, ezért Gergőt küldte haza. Geszti imádja Verát, de ő is gyengének tartotta a párbaj-dalokat, végül kimondta, hogy Verát küldi haza. A nézők döntöttek, Ördög Nóra borítékot bontott, a közönség pedig Baricz Gergőt akarja ezentúl is látni. Kováts Verának kellett távoznia.

(Fotó: RTL Klub)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 09:04, szerda | Bulvár

Visszaszerezték Puyol Budapesten ellopott mezét

A korábbi Barcelona focista dedikált meze a Puskás Arénában volt bekeretezve, onnan lopta el valaki. A zuglói nyomozók három embert hallgattak ki gyanúsítottként, a sportereklyét visszaadták jelenlegi tulajdonosának.

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.