Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Május 29. 13:39, szerda | PR
Forrás: (x)

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Május 4-én, korábban sohasem tapasztalt érdeklődés mellett rendezték meg Szadán, a Sportcentrumban a már hagyományosnak mondható Családi Napot.

Színes programok várták a rendezvényre kiérkezőket. A kicsik különféle gyermekprogramok között válogathattak. Volt például ugrálóvár, akadálypálya, ügyességi játékok, arcfestés és bábos-énekes előadás is. A felnőttek számára pedig élményfőzés, veterán autók felvonulása, röplabda-, akrobatikus rock&roll- és hiphop táncbemutató kínált izgalmakat. Virág András karate tudását csillogtatta meg, és életmód tanácsadással fogadta az érdeklődőket.

A Magyar Médiaválogatott nemcsak a Családi Nap szervezésében vett rész, hanem aktív résztvevője volt a programoknak is. Kora délután labdarúgó gálamérkőzést játszottak a Szada Válogatottjával. Pintér Lajos, Szada Nagyközség polgármestere ezúttal a Médiaválogatott csapatát erősítette, amelyben helyet kapott még Molnár Róbert, Katus Attila, Virág András, Kulimár Miklós, Axlen, Tandari Ági, Torják István, Ya Ou, Szlépka Armand(Moh), Németh Lajos, Békefi Viki, Kecskés Tibor (Kefir) és Földesi János.

Pintér Lajos polgármester is pozitívan értékelte a rendezvényt:

– Nagyon örülök, hogy ilyen fantasztikus fellépők voltak ma este a Médiaválogatott szervezésében. Azt gondolom, hogy minden szadai jól érezte magát, és nagy élménnyel tért haza. Egy sikeres rendezvényt tudtunk zárni a mai napon. Rekord létszámmal érkeztek az eseményre a szadaiak. Jövőre találkozunk ugyanígy, ugyanitt. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 11:53, csütörtök | PR

Férfi espadrilles – hogyan viseld, hogy trendi és elegáns legyél?

Az espadrilles cipők az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek a férfiak körében is.

2024. Július 17. 18:57, szerda | PR

Hogyan rendezzük be a teraszt, hogy minden hétvégét nyaralásnak érezzünk?

A kellemes nyári idő beköszöntével szívesen töltünk minél több időt a szabadban, ám a munka és az egyéb elfoglaltságok mellett erre sokszor csak a nyaralás alatt jut igazán időnk.

2024. Július 17. 18:39, szerda | PR

Így lesz modern és örök klasszikus a fürdőszoba

A fürdőszoba otthonunk egyik legintimebb helyisége, melyet igen gyakran használunk, ezért fontos, hogy igazán jól érezzük ott magunkat.

2024. Július 17. 10:25, szerda | PR

Mely sportágak alkalmasak felnőtt kezdő sportolóknak?

Ha szeretnél egy új sportot kipróbálni, de nem tudod merre indulj, az alábbi cikkben segítünk. Bemutatjuk azokat a sportokat, amiket érdemes kipróbálni!