Városlista
2021. május 12, szerda - Pongrác

Hírek

2018. Július 01. 11:42, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Fel akarta gyújtani a házat

Fel akarta gyújtani a házat

A gödöllői rendőrök egy aszódi férfi ellen javasolnak vádemelést.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatott eljárást közveszélyokozás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 47 éves aszódi férfi ellen.
A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. december 17-én délután egy Aszódon lévő ikerház oldalát a konyhaablaknál benzinnel lelocsolta, majd meggyújtotta azt, aminek következtében a konyhaablak szúnyoghálója és műanyag takarólemeze megégett. A tüzet sikerült időben megfékezni, személyi sérülés nem történt az eset során.
A gödöllői rendőrök a férfi ellen folyatott nyomozást befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Gödöllői Járási Ügyészség részére.

Címkék: Aszód, gödöllő, ház, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 09:05, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy gyújtogatót Budapesten

Elfogtak egy férfit, aki vasárnap lángra lobbantotta az aljnövényzetet a XXIII. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2021. Május 12. 06:29, szerda | Kék hírek

Letartóztattak két, pénzmosással gyanúsított férfit

Letartóztattak két román férfit, aki a gyanú szerint hamis okmányokkal számos bankszámlát nyitott országszerte, ahova aztán külföldön elkövetett bűncselekményekből származó pénzek érkeztek

2021. Május 11. 15:05, kedd | Kék hírek

Bosszúból fogva tartották és ütötték-vágták

A vád szerint három férfi bosszúból egy lakásba zárt és életveszélyesen bántalmazott egy negyediket. A Fővárosi Főügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványozva vádat emelt most a trió ellen.

2021. Május 11. 08:00, kedd | Kék hírek

Fejszével kergette élettársát

Fejszével támadt az élettársára egy 25 éves pápai férfi, gyanúsítottként hallgatták ki a veszprémi rendőrök a minap.