Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2012. Március 21. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Feljelentették Tilláékat!

Feljelentették Tilláékat!

Több dolgot is kifogásolt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a Peller Mariann és Tilla által vezetett ÖsszeEsküvők című műsorban, ezért vizsgálatot indítottak.

"A készítők a káromkodásokat sok esetben nem némították el, vagy nem megfelelően halkították le, így adásonként átlagosan 10 trágár szó hagyta el a szereplők száját" - áll az NMHH közleményében. Az indoklás arra is kitért, hogy többször dohányoztak, és italoztak a műsorban. Az Új Ász megkereste a TV2 szóvivőjét, aki elmondta: a kifogásolt dolgok mind a valóságshow velejárói, ők pedig törekedtek arra, hogy a törvény betartásával kezelje a kritikus tartalmakat.

Korábban is előfordult, hogy más valóságshow szereplők viselkedését is szabályozták, így élő műsorban nem fordulhatott elő káromkodás, vagy bármi, ami miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság megbüntethette volna a csatornát.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 12. 16:00, vasárnap | Bulvár

Sorozat készül a Valami Amerika című filmből

Az RTL+ streaming platformon fog megjelenni.