Városlista
2024. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2016. Szeptember 25. 09:20, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Félmillió forint nyomravezetői díj a késelőre

Félmillió forint nyomravezetői díj a késelőre

Különös ismertetőjele a tetoválása a karján.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 500.000,- forint nyomravezetői díjat tűzött ki egy Győrben elkövetett bűncselekmény miatt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2016. szeptember 2-án 14 és 15 óra közötti időben, a győri Béke hídon, a Rába folyó feletti szakaszon előzetes szóváltást és dulakodást követően mellkason szúrt egy arra gyalogosan közlekedő győri férfit, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen elkövető a bűncselekményt követően elmenekült a helyszínről.

A nyomozás eddigi adatai alapján az ismeretlen férfi körülbelül 25-45 év körüli, 170-175 centiméter magas, sportos, izmos testalkatú. Haja rövid, sötétbarna, vagy fekete színű. A bűncselekmény napján a tettes fekete vagy sötétszürke mountain bike kerékpárral közlekedett.
Ruházata kék rövid ujjú póló és világoskék farmernadrág volt. Hátán fekete hátizsákot, feje tetején napszemüveget viselt. A dulakodás következtében arcán sérülések keletkeztek, szemöldöke valószínűleg felrepedt. Az elkövetőről a hatóság mozaikképet készített a sértett elmondása alapján:

A tettes bal felkarján az alábbi képhez hasonló nonfiguratív, vonalkás elrendezésű tetoválás volt látható:

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000,- (azaz ötszázezer) forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre u.2-4. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es számon, valamint hívható a 06-96/417-329-es ügyeleti telefonszám is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 19:00, szombat | Helyi

A kormány vagy hazudott, vagy kristálygömbből jósolja a magyar energiapolitikát

Váratlan fordulatot vett a Greenpeace adatigénylési pere.

2024. Április 20. 16:00, szombat | Helyi

A lakosság segítségét kérik az új poloskafaj elterjedésének felméréséhez

Új poloskafaj tűnt fel tavaly hazánkban.

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Sárkány Maraton a Szigetközi Állatvédő Liga támogatására

Időpontváltozás! Részletek a cikk végén!

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.