Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Október 03. 09:46, péntek | Helyi
Forrás: saját forrás

Felnőtté tenni a leszakadó Csornát

Felnőtté tenni a leszakadó Csornát

Molnár Csaba mutatta be tegnap délután a baloldali összefogás csornai polgármester-jelöltjét és képviselő-jelöltjeit.

Csornán a Rábaközi Áruház előtt találkoztak a csornai MSZP-DK közös jelöltek a választókkal és a sajtóval. Az eseményen a csornai származású Molnár Csaba Európa Parlament képviselő. a DK alelnöke mutatta be a polgármester-jelöltet és a képviselő-jelölteket.

- Kettős érzés nekem mostanában mindig hazajönni. Egyrészt öröm újra látni a szülővárosomat, de szomorú vagyok, hogy a városban körülnézve azt látom, hogy nem változott szinte semmi. – kezdte Molnár Csaba. Elhúz mellettünk az egész ország, Csornán pedig megállt a fejlődés. Az elmúlt két választáson biztos többséget szerzett a FIDESZ, de körbenézve azt látjuk, hogy nem történt meg az a változás, ami miatt a csornaiak bizalmat szavaztak nekik. Ezzel is bizonyították, hogy nem alkalmasak a város vezetésére.

- Mit lehet ez ellen tenni?- kérdezte. Változásra van szükség Csornán is! Az MSZP és a DK közös jelöltjei a csornai változás csapata. Szavazzanak rájuk!

Ezt követően bemutatta a képviselő-jelölteket: 1. vk. Horváth István alkalmazott, 2. vk. Horváth János Zoltánnévállalkozó, 3. vk. Maurer Jánoskereskedelmi igazgató, 4. vk. Dombi Lajosépítőmérnök, vállalkozó, 6. vk. Farkas Lajosüzemvezető, 7. vk. Domán Gabriellafőiskolai oktató, 8. vk. Dani Richárd építőmérnök, ügyvezető.

- Ahogy tanárként és iskolaigazgatóként diákok egész sora nőtt fel a keze alatt, úgy fogja felnőtté tenni ezt az egyre inkább leszakadó, elmaradó várost.- ezekkel a szavakkal mutatta be Kristófné Horváth Erzsébet polgármester-jelöltet, aki az 5. számú egyéni választókerületben is indul.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.